yatirim tabiki isin bir parcasiydi, ailemin tavsiyesine uyup bmw alsaydim, ben universiteyi bitirene kadar ( 2 yil ) degeri yariya dusmustu, GT350`yi ise uygun fiyata, guzel bir pazarlikla aldim ve zaten modifiyeli bir arac, bende bayagi modifiye meraklisiyim ve tecrubeliyim deyebilirim sanirim ( ozellikle Pontiac sayesinde ) ve GT350`nin degerini arttiracak sekilde restore edecegimden suphem yok, degerinide koruyacak bir araba
289 motorlara pek ilgim olmamistir hic, gerci hi-po`lar dedigin gibi 271hp, fakat bu arac amerikadan ithal edilmeden once modifiye edilmis, 351 cleveland motor, 9 inch arka dingil, kilitli diferansiyel ve C6 sanziman gibi parcalar kullanilmis, su an 350+ hp olmasi lazim, fakat ben mezun olana kadar 500`u asacagindan suphen olmasin

4 ileri otomatik bu arada, manuel`e gecmezsem eger, konvertanin torkunu yukseltebilirim, Pontiac`ta cok faydasini gordum
GT350 haric hepsi Kibrista, GT350 sanirim universite bitene kadar benimle Ingiltere`de olucak
araclari ziyaret etme firsatin olursa, bende katilmak icin elimden geleni yaparim