TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Sedan / SUV / Sport / Tuner / Vintage / Muscle

Genel Otomotiv Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Sedan/SUV/Sport/Tuner/Vintage/Muscle

Mesaj Strider » 28 May 2013, 15:56

vmetin yazdı:Ben de CLK nın yazdıklarını okuyunca araba dergilerindeki testleri eleştirdiğini düşündüm :thumbup:

Strider ile baslayan bir cumlenin devamini dogal olarak benim yazdigim veya belirttigim bir sey hakkinda yazilmis bir cevap olarak algilamam bence gayet normal, tabiki bu benim , ortada bir sey oldugu yok zaten .
Kullanıcı avatarı
Strider

Mesaj Frax » 28 May 2013, 16:16

SeRxx yazdı:Bana göre 90bin küsürlük CLA yerine yeni 3.16i cok daha mantıklı.
CLA'nın koltuk ve başlıkları sanırım modelden modele farklılık göstermekte, standart olanları da var.

A serisini ise etrafta çok görmeye başladım. Mercedes gibi araba üreticileri parayı nereden bulacaklarını cok iyi bildikleri için uygun fiyatlı Mercedes üretme fikri piyasada tutacağa benziyor, demek ki insanların da işine geliyor ki peynir ekmek gibi satılmaya başladı. Sonuç olarak A serisi alır mıyım ? Bilmiyorum ama yerine V40 alma fikri daha ağır basıyor.

Alinabilir bir CLA 100K, dusununce 316i kesinlikle daha mantikli, daha dolusu alinabilir.

Serxx sana katiliyorum :)

CLA tasarim olarak cok farkli ayni durum 316 icin soylenemez. Musteri kitleleri benzer gorulse de ayni degil. Ben de 316 tercih ederim neticede disaridan bakanlari oldugu kadar icinde oturdugun yeri de onemseyenler var.

A serisi guzel ama Mercedes sanki digerlerinden bir tik yukarida olmaliydi segment olarak. O seviyeye bence hic inmemeliydi. Hele ki o segmente uygun motoru olmadan hic yapmamaliydi bunu.

A3 ve 1 ile karsilastirmak yanlis fiyat farki %20-30 arasinda. Ayni sekilde A4 ile de yanlis hitap ettigi kesim farkli. Benim annem A4 kullaniyor ama CLA kullanamaz. 20-30 yas arasi erkeklere hitap eden bir arac CLA.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj ZubFB » 28 May 2013, 16:23

Fraxx öyle bir "yapmamalıydı bunu mercedes" yazmışsın ki...

Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj Frax » 28 May 2013, 16:31

Rolex'in ETAli saat satmasi gibi bir sey bu. Bak ikinci markasi var, keske bunlar da oyle olsaydi. Mercedes Kangooo mu olur yahu, baska yere gidiyor konu ama SLS ile Kangoooooo ayni markadan nasil cikar :(
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj vmetin » 28 May 2013, 16:33

Clk yazdı:Strider, paylasim icin sagol. Cünkü benim dediklerimi onaylarcasina bir test. Yapilan yorumlara baktigimiz zaman ne kadar mantik hatasi varsa hepsinin bu testte karsimiza ciktigini görüyoruz. Nasil mi?

Birincisi CLA 4 kapili coupe. Aramizdan herhangi birisi CLS arka koltuguna oturtulmus 3 kisi gördü mü yapilan testlerde? Görülemez cünkü bu araclar 2+2 mantigi ile üretilmistir. Her ne kadar verileri 5 kisiye isaret etsede yapilari 2+2'dir. Madem öyle neden arka koltukta 3 kisi oturuyor :lol:

Koltuk basliklarinin baski yaptigi söyleniyor. Bu da ikinci rezalet yorum. Volvo koltuklari ve basliklari ile temelde CLA koltuklari arasinda ne fark var? A serisinin koltuklari farkli mi ki böyle sacma bir yorum yapilmis :?

Kisitli görüsten bahsediliyor. Bu elemanlar hic mi E serisi cabrio/coupe kullanmamis, hic mi A5 koltuguna oturmamis ki kisitli görüsten bahsediliyor. Sportif sedan olarak tasarlanmis bir aractan Range Rover'da ki görüs acisini mi bekliyorlar? :roll:

C sütunu engelli yaziyor orada. Cok güldüm. Eger 4 kisilik uzun yol araci ariyorsaniz yanlis yerdesiniz beyler derim ben bunlara.

Bu adamlarin geri zekali olduguna bir ispat gerekirse yeni BMW 5 serisini örnek göstermek isterim. Sürekli cok sportif bulunan ve konforu daha iyi olabilirdi denilen 5 serisi son modelinde konforu ön plana cikartinca bu seferde yeterince sportif degil diye yorum yazmaya basladilar. Halanin sakallari olsaydi... diye tamamlayayim cümlemi 8-)

Kisacasi her araci kendi icerisinde ve amacina göre degerlendirmek lazim. Bence yukarida yöneltilen elestirilerin (süspansiyon disinda) tamami sacma sapan yorumlar. Yazik ki bu tip yorumlari ciddiye alan kendi görüslerinin önüne koyan insanlar var. Mercedes, Ford yada Citroen farketmez yorum dogru oldugu sürece saygi gösteririm böyle sacma ise de tuvalet kagidi niyetine kullanirim :D

Bende algı problemi var demek ki. Ben Direk sizin alıntı yapıp resimlerini koyduğunuz araba dergilerine giydirmiş sandım.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj mrbars » 28 May 2013, 16:35

CLA falan bırakın bu işleri :D

Marşpiyer diye girdik, arka çamurluktan çıktık.. :o

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj Strider » 28 May 2013, 16:36

Metin bey niye uzatiyorsunuz anlamadim biz konustuk ortada olan bir sey yok hani Clk beyi veya beni desteklemeniz gereken, biz kac sayfadir konusuyoruz genel olarak yazi yazdim orada.
Kullanıcı avatarı
Strider

Mesaj vmetin » 28 May 2013, 16:40

Uzattığım yok, :)
ben tatsızlık çıkmasın istediğim için yanlış anlamış olduğunuzu söyledim. Daha da konuşmam.
Adım metin değil bu arada.
İyi otomobiller
Kullanıcı avatarı
vmetin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Otomotiv & Motorsporları - Automotive & Motorsports

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners