SeRxx yazdı:Bana göre 90bin küsürlük CLA yerine yeni 3.16i cok daha mantıklı.
CLA'nın koltuk ve başlıkları sanırım modelden modele farklılık göstermekte, standart olanları da var.
A serisini ise etrafta çok görmeye başladım. Mercedes gibi araba üreticileri parayı nereden bulacaklarını cok iyi bildikleri için uygun fiyatlı Mercedes üretme fikri piyasada tutacağa benziyor, demek ki insanların da işine geliyor ki peynir ekmek gibi satılmaya başladı. Sonuç olarak A serisi alır mıyım ? Bilmiyorum ama yerine V40 alma fikri daha ağır basıyor.
Alinabilir bir CLA 100K, dusununce 316i kesinlikle daha mantikli, daha dolusu alinabilir.
Serxx sana katiliyorum

CLA tasarim olarak cok farkli ayni durum 316 icin soylenemez. Musteri kitleleri benzer gorulse de ayni degil. Ben de 316 tercih ederim neticede disaridan bakanlari oldugu kadar icinde oturdugun yeri de onemseyenler var.
A serisi guzel ama Mercedes sanki digerlerinden bir tik yukarida olmaliydi segment olarak. O seviyeye bence hic inmemeliydi. Hele ki o segmente uygun motoru olmadan hic yapmamaliydi bunu.
A3 ve 1 ile karsilastirmak yanlis fiyat farki %20-30 arasinda. Ayni sekilde A4 ile de yanlis hitap ettigi kesim farkli. Benim annem A4 kullaniyor ama CLA kullanamaz. 20-30 yas arasi erkeklere hitap eden bir arac CLA.