Bezel gibi parçaları almak baya sorun. Meranom dışındakiler paypal istiyor ödemede.
Bunların ikinci ellerini de bulmak zor.
Siz nasıl alışveriş yapıyorsunuz ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mstfduz yazdı:Ellerinize sağlık.bir vostok fanı olarak sizi ilgiyle takip ediyorum.modlama konusu başlığı için ayrıca teşekkür ederim.eminim benim gibi pek çok forum takipçisi faydalanacaktır.fotodaki saatimide 90'ların başında çınaraltından(beyazıt) almıştım.birkaç ay önce Cengiz usta bakımını yaptı.tam zamanında götürmüşüm çünkü makinede ufak korozyon oluşmaya başlamıştı.şimdi harika durumda.
SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kakefe yazdı:mstfduz yazdı:Ellerinize sağlık.bir vostok fanı olarak sizi ilgiyle takip ediyorum.modlama konusu başlığı için ayrıca teşekkür ederim.eminim benim gibi pek çok forum takipçisi faydalanacaktır.fotodaki saatimide 90'ların başında çınaraltından(beyazıt) almıştım.birkaç ay önce Cengiz usta bakımını yaptı.tam zamanında götürmüşüm çünkü makinede ufak korozyon oluşmaya başlamıştı.şimdi harika durumda.
SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En sevdigim kadranlardan biridir .. Yasina gore cok temiz kalmis. Kollar yeni sanirim. Bezelde de korozyon olusmaya baslamis kolaylikla degistirilebilir. Aklinizda olsun meranomda satilan 420 kasaya uyumlu olan bilezikler sizdeki 470 kasaya da uyumlu. bilezik dusunurseniz diye yazdim.
instagram @watchcolony
Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir
|