TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Vostok Modlama Hakkında Detaylı Bilgiler

Rus Saatleri Hakkında Bilgilere Ulaşabileceğiniz Bölüm

Re: Vostok modlama bilgi

Mesaj hb8 » 06 Tem 2018, 21:10

Bezel gibi parçaları almak baya sorun. Meranom dışındakiler paypal istiyor ödemede.
Bunların ikinci ellerini de bulmak zor.
Siz nasıl alışveriş yapıyorsunuz ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
hb8

Mesaj Ankthas » 07 Tem 2018, 10:24

Kakefe Hocam Rusya'da ikamet ettiği için Paypal kullanabiliyor, bizim gibi garibanlar ise Meranom'dakilerle yetinmek zorunda kalıyor.
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj hb8 » 08 Tem 2018, 17:18

Am-diver da kredi kartı görünüyor ama hata veriyor. Meranom tek çare sanırım su an.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
hb8

Mesaj artemis » 25 Tem 2018, 15:30

Paypal yetkililerinden en kısa sürede konuya gereken ilgiyi göstermelerini bekliyoruz ;)
Kullanıcı avatarı
artemis

Mesaj mstfduz » 25 Tem 2018, 18:36

Ellerinize sağlık.bir vostok fanı olarak sizi ilgiyle takip ediyorum.modlama konusu başlığı için ayrıca teşekkür ederim.eminim benim gibi pek çok forum takipçisi faydalanacaktır.fotodaki saatimide 90'ların başında çınaraltından(beyazıt) almıştım.birkaç ay önce Cengiz usta bakımını yaptı.tam zamanında götürmüşüm çünkü makinede ufak korozyon oluşmaya başlamıştı.şimdi harika durumda.ResimResim

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
mstfduz

Mesaj Kakefe » 26 Tem 2018, 12:10

mstfduz yazdı:Ellerinize sağlık.bir vostok fanı olarak sizi ilgiyle takip ediyorum.modlama konusu başlığı için ayrıca teşekkür ederim.eminim benim gibi pek çok forum takipçisi faydalanacaktır.fotodaki saatimide 90'ların başında çınaraltından(beyazıt) almıştım.birkaç ay önce Cengiz usta bakımını yaptı.tam zamanında götürmüşüm çünkü makinede ufak korozyon oluşmaya başlamıştı.şimdi harika durumda.ResimResim

En sevdigim kadranlardan biridir .. Yasina gore cok temiz kalmis. Kollar yeni sanirim. Bezelde de korozyon olusmaya baslamis kolaylikla degistirilebilir. Aklinizda olsun meranomda satilan 420 kasaya uyumlu olan bilezikler sizdeki 470 kasaya da uyumlu. bilezik dusunurseniz diye yazdim.

instagram @watchcolony
Kullanıcı avatarı
Kakefe

Mesaj mstfduz » 27 Tem 2018, 12:01

Merhaba[emoji847] evet kolları camı ve arka kapak contasını değiştirdik.aslında bezelde almıştım fakat kasa ölçüsü farklı olduğu için uymadı 0.5 mm büyük geldi.fakat tavsiyenize uyarak yeni bir bezel sipariş vereceğim.bende kara kara düşünüyordum dimitry'e derdimi nasıl anlatayım diye.birde anlamadığım bir konu şu:meranom neden ( se )model saatlerin kollarını ayrı satmıyor? insanlar ebay de amazon da kol aramak zorunda kalıyor.dimitry' ede sordum üzgünüm deyip geçiştirdi.ayrıca bezel saatin ederine göre pahalı bence saat 80$ bezel 25$ (çelik).neyse biraz uzattım galiba.hoşcakalın[WHITE SMILING FACE]
Kakefe yazdı:
mstfduz yazdı:Ellerinize sağlık.bir vostok fanı olarak sizi ilgiyle takip ediyorum.modlama konusu başlığı için ayrıca teşekkür ederim.eminim benim gibi pek çok forum takipçisi faydalanacaktır.fotodaki saatimide 90'ların başında çınaraltından(beyazıt) almıştım.birkaç ay önce Cengiz usta bakımını yaptı.tam zamanında götürmüşüm çünkü makinede ufak korozyon oluşmaya başlamıştı.şimdi harika durumda.ResimResim

En sevdigim kadranlardan biridir .. Yasina gore cok temiz kalmis. Kollar yeni sanirim. Bezelde de korozyon olusmaya baslamis kolaylikla degistirilebilir. Aklinizda olsun meranomda satilan 420 kasaya uyumlu olan bilezikler sizdeki 470 kasaya da uyumlu. bilezik dusunurseniz diye yazdim.

instagram @watchcolony

Kullanıcı avatarı
mstfduz

Mesaj Kakefe » 08 Eyl 2018, 18:18

gecenlerde yaptim.. dakika kolu haric tum parcalar meranomdanResim

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
Kakefe

ÖncekiSonraki

Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners