Baran yazdı:Bizde Renault cuyuz babamla.Broadway,Manager,Concorde,Flash S kullandık,hatta Flash S reklamında bordoydu lansman rengi bir pazar Bizimkileri seyrederken reklamı cıkmıştı ertesi gün babam sipariş etti2 sene önce 1.5 Renault motorlu Renault bünyesinde olan Dacia Duster aldım 73000km dir tepesindeyim tık dedirtemedim birkaç ufak arıza dışında
Benim altımda kırılmamışsa daha kırılmaz.Bıktırdınız arabalarınızdan konuşa konuşa ya araba forumuna gidin burada sadece çarklar akrepler yelkovanlar konuşulacak! Ahahah Clio RS 172 hp ve Clio Williams laciiivert bronz jantlı hastasıyımdır Kerim senin arabada sedan williams valla bence cok iyi duruyor kibarlığı bırakta 2 resmini koy Clk da sever.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Tüm paylaşımlara

Clk yazdı:Afl![]()
Arkadaslar sakin![]()
Otomobil kullanmayi R9 ile ögrenmis, dayisinin yetkili Renault servisi olan, sirket arabasi olarak 2-3 tane Megane sahibi olmus ve Renault ile gönül bagi olan birinin bu fotogran modeli bilmesi kadar dogal birsey yok. Türkiye'ye o dönem gelen ve Türkiye'de o dönem üretilen hicbir aracta bu direksiyon kullanilmadi. R19'un cabrio'su ve direksiyon simidi bu modelin imzasi gibidir.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: tt59 ve 35 misafir
|
||||||||||||||