Ground yazdı:Anadolu yakasında levent spot iyidir lastikte. Ben oradan alıyorum yaz ve kışı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ben Ataşehir Birlas Motorsporttan alırım senelerdir indirimde iyi yaparlar tanırlar.Tavsiye ederim.
Ground yazdı:Anadolu yakasında levent spot iyidir lastikte. Ben oradan alıyorum yaz ve kışı.
Baran yazdı:Ground yazdı:Anadolu yakasında levent spot iyidir lastikte. Ben oradan alıyorum yaz ve kışı.
Ben Ataşehir Birlas Motorsporttan alırım senelerdir indirimde iyi yaparlar tanırlar.Tavsiye ederim.

Ground yazdı:Baran yazdı:Ground yazdı:Anadolu yakasında levent spot iyidir lastikte. Ben oradan alıyorum yaz ve kışı.
Birlas da saklama hizmeti veriliyor mu? Bir de randevu zamanlarını geciktiriyorlar mı?
10daki randevuyu 11 de almıyorlardır inşallah. Levent in en sevmediğim huyudur.
Senin adını veririm artık.![]()
Baran yazdı:Ground yazdı:Baran yazdı:Ground yazdı:Anadolu yakasında levent spot iyidir lastikte. Ben oradan alıyorum yaz ve kışı.
Birlas da saklama hizmeti veriliyor mu? Bir de randevu zamanlarını geciktiriyorlar mı?
10daki randevuyu 11 de almıyorlardır inşallah. Levent in en sevmediğim huyudur.
Senin adını veririm artık.![]()
Lastik saklama hizmeti veriyorlar ki çoğu şirketin yazlık kışlık depolama ve değişim hizmetini onlar veriyor.Bu yazdan kışa kıştan yaza geçişlerde yoğunluk olabiliyor ki bugunde 8-9araba sıradaydı ama sağolsunlar beni severler araya kaynatıyorlarOrada Oğuzhan var abi ona gittiğinde söylersen selamımı hertürlü konuda yardımcı olur.

zthmdd yazdı:GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot], Energie, eskiserkan, gargamell, Google [Bot], tt59 ve 110 misafir
|
||||||||||||||