TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shots

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shot

Mesaj Clk » 21 Ağu 2015, 15:50

Basar laf aramizda bes para etmez Macan Diesel :(

Dün 991 4S Cabrio'yu servise birakinca verdiler. O Porsche amblemine yazik! Performance vasat, ic dizayn güzel ama kücük, bagaj yok! Ne yapayim ben böyle SUV'u :?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bg17 » 21 Ağu 2015, 16:34

911 e benzetmistim.

Macan i bende sevemedim, burda 90k usd demislerdi ki, o fiyata nerdeyse ferrari alabiliyorsun.

aslinda cayenne e de cok sicak bakmiyorum... Ama benim kulustur boxster da bi o kadar hosuma gidio...ayri bi albenisi var
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Clk » 21 Ağu 2015, 16:47

Boxster, Cayman, 911 gercek spor otomobiller.

Hatta Cayman GTS yada GT4 bugün 911'den bile öte bir arac haline geldi.

Bu arada 2016 C63 AMG Coupe'ye bir göz at derim. Sedan ne kadar kötü, coupe o kadar can alici 8-)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bg17 » 21 Ağu 2015, 17:15

Clk yazdı:Boxster, Cayman, 911 gercek spor otomobiller.

Hatta Cayman GTS yada GT4 bugün 911'den bile öte bir arac haline geldi.

Bu arada 2016 C63 AMG Coupe'ye bir göz at derim. Sedan ne kadar kötü, coupe o kadar can alici 8-)

Bu aralar 4 serisi ilgimi cekiyor, genelde bmw ye cok sicak sayilmam ama en azindan gorsel olarak cok basarili... Hardtop cabrio, xdrive falan derken 4 mevsimlik guzel bir arac cikmis olabilir...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj minus2point4 » 21 Ağu 2015, 17:37

Clk yazdı:Bu arada 2016 C63 AMG Coupe'ye bir göz at derim. Sedan ne kadar kötü, coupe o kadar can alici 8-)

Bir yandan bu yakışıklının yeni düşen videolarına bakarken burda muhabbetine denk gelmek güzel oldu.. ve aynen katılıyorum sedan versiyonunun arkası ne kadar bayık duruyorsa coupe versiyonunun lip spoiler ve S Coupe'ye benzetilen stop lambaları bir o kadar çekici duruyor.. :thumbup:

Bimmer da severiz ama bunun tadı ayrı sanki 8-)

https://www.youtube.com/watch?v=D5Tev9qDl9g
Kullanıcı avatarı
minus2point4

Mesaj MertYe » 21 Ağu 2015, 20:24

Aynı arabayı daha dün inceledim internette bir yanim bu kasayi c180 coupede de kullansalar ne guzel olur dedi ama c63 e özel kalması bence daha güzel.

Macan konusunada değinmek istiyorum. Porsche'nin bir test sürüşü etkinliğinde 3000cc dizelini test etme şansı bulmuştum. Açıkçası ben cayenneden çok daha fazla beğenmiştim. Tam benim istediğim boyutlarda bir araba tabi bence dizel ve 250 bg gibi tabirler Porsche'ye çok uygun değil. Aynı duyguları Maseratinin dizelleri içinde hissediyorum. Benim koleostan inip Macan'a binince suyun kaldirma kuvvetini bulmuş gibi oluyorsunuz.
En son MertYe tarafından 22 Ağu 2015, 01:09 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Clk » 21 Ağu 2015, 23:07

MertYe, 911 4S, Turbo, GT3 (GT2'yi agzima bile almiyorum) yada Cayman GTS yada GT4 kullandiktan sonra Macan Porsche'nin yüz karasi diyorum. Cayenne en azindan belli bir konfor ve ic mekan sunuyor! Macan'in amaci ne? AVM SUV'si ise Macan'i komple benim GL'in bagajina koyar giderim AVM'ye :lol: Saka bir tarafa 918 direksiyonunu koymak ve otomobil dergilerinde araci övdürmekle Porsche olmuyor maalesef :twisted:
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj MertYe » 22 Ağu 2015, 01:25

Madem Macan'a giydiriyoruz Türkiye pazarına son sürdükleri Macan'ın özelliklerini paylaşmak istiyorum. Yeni yaptıkları iş aslında Türkiye ÖTV sistemi için mantıklı olmuş fakat 2000cc benzinli Porsche ne kadar mantıklı tartışılır. Bence benzinli dediğimiz Porsche minimum 3400 boxster s veya cayman s motorundan başlamalı. Yinede bana göre 3000 dizel motor için verilecek 55-60 bin Euro farka kesinlikle değmez. 110 bin eurodan orta halli bir donanımla veriyorlar benzinli Macanları şu an.

Teknik veriler:
Resim
Kullanıcı avatarı
MertYe

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: drmalibu ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners