Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Maradona yazdı:Mavi kadran Hamilton Pan Europ varken buna girilmez Tolga, günahtır... [emoji56]Mandos yazdı:Maradona yazdı:Bugün Mako günü... [emoji173]
Tüm saatlere... [emoji8]
Mako mavisi cidden farklı bir güzellikte. Mako Ray 2 hala aklımı çeliyor ama aileyi komple Hamilton-Orient bölüşsün istemiyorum
Mako benim mavi kadran nefsimi körelttiği için Pan Europ'a girmiyorum mesela, yoksa chrono yanına kardeş gelirdi Hamilton'dan bir tane daha, sendekinden... [emoji6]
Orient için de bulunuyor mu ki bezel? [emoji848]sentez42 yazdı:Maradona yazdı:Mavi kadran Hamilton Pan Europ varken buna girilmez Tolga, günahtır... [emoji56]Mandos yazdı:Maradona yazdı:Bugün Mako günü... [emoji173]
Tüm saatlere... [emoji8]
Mako mavisi cidden farklı bir güzellikte. Mako Ray 2 hala aklımı çeliyor ama aileyi komple Hamilton-Orient bölüşsün istemiyorum
Mako benim mavi kadran nefsimi körelttiği için Pan Europ'a girmiyorum mesela, yoksa chrono yanına kardeş gelirdi Hamilton'dan bir tane daha, sendekinden... [emoji6]
Buna güzel bi seramik bezel alınsa uzun yıllar zevkle kullanılır
Maradona yazdı:Orient için de bulunuyor mu ki bezel? [emoji848]sentez42 yazdı:Maradona yazdı:Mavi kadran Hamilton Pan Europ varken buna girilmez Tolga, günahtır... [emoji56]Mandos yazdı:Maradona yazdı:Bugün Mako günü... [emoji173]
Tüm saatlere... [emoji8]
Buna güzel bi seramik bezel alınsa uzun yıllar zevkle kullanılır
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: slhgzl ve 67 misafir
|