TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Nisan 2025 Bilek Güreşleri / Daily Wrist Check

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Nisan 2019 Bilek Güreşleri / Daily Wrist Check

Mesaj copycat » 16 Nis 2019, 10:21

sieger yazdı:
copycat yazdı:
sieger yazdı:Resim
Kardesimiz bugun 18 oldu. Artik kendi kararlarini alabilecek bir saat oldu. Mutlu yilllaaaaar!

Sent from my iPhone using Tapatalk
93 ya da 94 yılı. ortaokuldayiz. Arkadaşımda hepimizde olduğu gibi bu saat var. Sürekli saatini değiştirmek istiyor ama annesi zaten saatin var çalışıyor diye almiyor yenisini. Tabii o zaman cep telefonu olmadığı için saat çok önemli.

Neyse biz saati bozmak için suya koyduk bana mısın demiyor tabii. Sonra 3. Kattan aşağı attık tık yok. Üzerinde tepiniyoruz cizilmiyor saat. En sonunda sıranın ayağının tam altına camı üste gelecek şekilde yerleştirdik. Sıranın üstüne 10 kişi falan çıktık, cam çatladi. Sırayı kaldırıp ayağını cama vura vura saati kırdık. Ancak ekran çıplak kalmasina rağmen saat çalışıyordu.

Hasılı daha çok 18 ler görür bu :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guzel aniymis hocam, bizde asil ragbet goren bir de bunun hesap makinalisi vardi, herkes bunu, zengin olan onu takardi :) Tabi o kadar saglam olmasinin da sorunlari var, bir ara teroristler bunun bir mekanizmasini kullanip bomba yapmislar, aktiflestirmek icin bu saati acip bir parcasini aliyorsun. O yuzdendir ki, amerika ucaklarina bu saatleri almiyorlardi, o ara gitmem gerekiyordu, saatimle gidemedim diye aglayacaktim sinirden neredeyse.
Hesap makineli olanı çok iyi biliyorum ama o bayağı sonra çıktı. Bu f91 serisinin eskileri orijinal japondu, sonra Casio bu saatin üretim haklarını lisans anlaşması ile Çinlilere sattı derler ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj copycat » 16 Nis 2019, 10:23

sieger yazdı:
copycat yazdı:
Kardesimiz bugun 18 oldu. Artik kendi kararlarini alabilecek bir saat oldu. Mutlu yilllaaaaar!

93 ya da 94 yılı. ortaokuldayiz. Arkadaşımda hepimizde olduğu gibi bu saat var. Sürekli saatini değiştirmek istiyor ama annesi zaten saatin var çalışıyor diye almiyor yenisini. Tabii o zaman cep telefonu olmadığı için saat çok önemli.

Neyse biz saati bozmak için suya koyduk bana mısın demiyor tabii. Sonra 3. Kattan aşağı attık tık yok. Üzerinde tepiniyoruz cizilmiyor saat. En sonunda sıranın ayağının tam altına camı üste gelecek şekilde yerleştirdik. Sıranın üstüne 10 kişi falan çıktık, cam çatladi. Sırayı kaldırıp ayağını cama vura vura saati kırdık. Ancak ekran çıplak kalmasina rağmen saat çalışıyordu.

Guzel aniymis hocam, bizde asil ragbet goren bir de bunun hesap makinalisi vardi, herkes bunu, zengin olan onu takardi :) Tabi o kadar saglam olmasinin da sorunlari var, bir ara teroristler bunun bir mekanizmasini kullanip bomba yapmislar, aktiflestirmek icin bu saati acip bir parcasini aliyorsun. O yuzdendir ki, amerika ucaklarina bu saatleri almiyorlardi, o ara gitmem gerekiyordu, saatimle gidemedim diye aglayacaktim sinirden neredeyse.
Hocam hesap makineli olanı çok iyi biliyorum ama o bayağı sonra çıktı. Bu f91 serisinin eskileri orijinal japondu sonra Casio bu saatin üretim haklarını lisans anlaşması ile Çinlilere sattı derler ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj copycat » 16 Nis 2019, 10:25

Cruciatus yazdı:
copycat yazdı:

Demek ki aynı yaşlardayız.. 95’te orta 2’de şu saati almıştı babam.. 2008’de askerde de kullandım saati.. hala çalışıyor.

Resim temsilidir..

Resim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
81 doğumluyum üstadım. Bu arada sizin saat zevkinizi çok beğeniyorum. Hep aynı saatleri herkes kullanıyorken özellikle Montblanc saatiniz tercih olarak çok hoşuma gitti. Güle güle kullanın.

Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj fasakasa » 16 Nis 2019, 14:03

İlk dress saatim :) Resim

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
fasakasa

Mesaj drcca » 16 Nis 2019, 14:05

Merhaba herkese Resim

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
drcca

Mesaj gkarinca » 16 Nis 2019, 14:21

Speedy Tuesday :champ:

Resim

Kullanıcı avatarı
gkarinca

Mesaj sieger » 16 Nis 2019, 14:26

gkarinca yazdı:Speedy Tuesday :champ:

Resim

aa bu otomatik olan, nasil hocam, memnun musunuz saatten?
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Mesaj Maradona » 16 Nis 2019, 14:33

Bugün Mako günü... [emoji173]

Tüm saatlere... [emoji8]Resim
Kullanıcı avatarı
Maradona

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Batu52, Skywalker34tr ve 59 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners