indeks renkeleri ile kordon uyumu bi harika olmuş

Kırmızıdan çok turuncu gibi rengi bezelin, siyah ve turuncu şahsen renk kombinasyonu çok güzel[emoji16]azizkaya yazdı:Ben de niye bu bezeli Superman diye adlandırmıyorlar diyordum.drcca yazdı:İyi akşamlar TSF
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doktorum bir an öyle tahayyül ettim. Belki de yorgunluktan artık yanlış görüyorum. Belki Superman değil ama Superwatch diyebiliriz sanki.drcca yazdı:Kırmızıdan çok turuncu gibi rengi bezelin, siyah ve turuncu şahsen renk kombinasyonu çok güzel[emoji16]azizkaya yazdı:Ben de niye bu bezeli Superman diye adlandırmıyorlar diyordum.drcca yazdı:İyi akşamlar TSF
Mavi bir tayt elbise, göğsümde turuncu SS (süper saat) turuncu pelerin gazman gibi uçuyorum. Güzel hayal[emoji16]azizkaya yazdı:Doktorum bir an öyle tahayyül ettim. Belki de yorgunluktan artık yanlış görüyorum. Belki Superman değil ama Superwatch diyebiliriz sanki.drcca yazdı:Kırmızıdan çok turuncu gibi rengi bezelin, siyah ve turuncu şahsen renk kombinasyonu çok güzel[emoji16]azizkaya yazdı:Ben de niye bu bezeli Superman diye adlandırmıyorlar diyordum.drcca yazdı:İyi akşamlar TSF
Allah herkese bir süper güç versin.mlm yazdı:Ya arkadaşlar özür dilerim ama bu muhabbetin üzerine bu karikatürü paylaşmazsam çatlarım![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] Ham petrole kabulum[emoji16]mlm yazdı:Ya arkadaşlar özür dilerim ama bu muhabbetin üzerine bu karikatürü paylaşmazsam çatlarım![]()
çok güzel ya, koptum gece gece [emoji3]mlm yazdı:Ya arkadaşlar özür dilerim ama bu muhabbetin üzerine bu karikatürü paylaşmazsam çatlarım![]()
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 139 misafir
|