TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shots

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shot

Mesaj Ozgur » 13 Eyl 2014, 20:36

Resim
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Mesaj baskentco » 15 Eyl 2014, 00:58

Baran yazdı:Bir otomobilin keyif vermesi icin cok güçlü olmasina gerek yok.Bende babaminda merakli olmasi sebebiyle bircok otomobil degistirdim ama en cok keyif aldigim azıttıgim arac 106GTI dı.Su anda oldukca gucsuz sayilabilecek bir motora sahipti ama kg/güc orani mukemmel agirlik dagilimiyla cok eglenceliydi ki 205GTI diye bir gercek var ben yetisemesemde.O zamanlar Astra GSi var 306GTI Clio Williams vs en atesli yıllardi ama en son benim hatirladigim Clio Sport 172 likler falan cikti 206GTI derken o sınıf geberdi.Benim 106la yaptiklarimin yarısını simdiki bmw li 92li cocuklar yapamiyor.Bide o var eskiden zenginide bmw ye binmezdi amerikanlar vardi yani ortada e30 m3ler ferrariler porscheler bu kadar yoktu.Bizim insanimizmi gorgusuzlesti anlamadim.Ben hatirliyorum o zaman mcdrive da takiliyoruz vtec cikti 1.6 vti olay olmustu düzde 106 yı geciyodu ama trafikte aglatiyoduk :) alet kafadan kayiyodu.Ben hicbir arabamda o 106 da eglendigim kadar eglenmedim.Aradan yillar gecti cok begendigim otomobillerde oldu ama o gokart hissini bulamadim hicbir otomobilde taa ki arkadasim mini cooper S i alip getirene kadar.Meraklilar bilirler 34 SUS 11 piyasadaki ilk cooper s lerdendir.Autodrom yarislarina goturdugumuzde insanlar bocek gozuyle bakmisti taa ki gunun time trial rekorunu kirana dek.Onurcan gercekten o aracı yaladi yuttu onunla birlikte bende yuttum.106 nın modern versiyonudur o arac.Ilk cikan kasa oldukca guzeldi supercharger hadi sonra kasayi azicik buyuttuler turboya gectiler yine fena degil ki su anda eşimdeki aracta turbo kasalardan ama bu sene icinde yeni cikan kasayla resmen mini cooperin ırzına gectiler.O ön tasarim nedir o arka stoplar nedir be Allahsızlar.Miniligi falan kalmamis.Arka koltugu olsa GP serisi favorim ama artik evleniyorumda o hayal oldu :) Nerden geldim buralara bilmiyorumda normal sartlarda crosfire hacmi sebebiyle yuksek suratlerde miniyle oynamasi lazim ama mini ile ben 250 leri rahatlikla goruyorum ki 260 yapiyoduk manuel versiyonuyla.Crosfire da yapsin yapsin 260 yapsin ki onu bile yapacagini sanmiyorum nedense.Makas el freni olayini duster da yapamam kanka ondan gelmemissen gelseydin ahahah yeni yetme tayfa pek bilmez ama dar makaslara araci sol ayak freni yada el freniyle koparip sokmak sigdirmak icin daha iyidir :) Duster bana oyuncak gibi geliyor ve hosuma gidiyor cunku teneke gibi hafif ve kasaya gore 110hp 250NM tork kısa 6 ileri vitesle oldukca yeterli.Islak zeminde nerdeyse 3. Viteste patinaja kaliyor ahahaha hafif oldugu icin oldukcada guzel kullanmasi ama herifte direksiyon kutusu yok fren yok yerden yuksek zorlamaya gelmiyor.180km de limitor var ki iyiki var cunku geziniyor 120km ustu suratlerde.Öle iste uyku tutmadi yazdim bende.Herkese iyi uykular

çok uçuk fiyatlarda olmayan minik sportiflere bakıyorum bir süredir, tabi bunların sıkıntısı temizlerini bulmak kolay değil, ama çok iyi bi eğlenceli araç olabilirler,
john cooper gp
subaru wrx
audi s3 2006 öncesi kasa çok uygun ama varoşlara düşmüş durumda, 2006 modeli içinse o fiyatlara o yaşta daha marjinal araçlar bulunabilir
bmw 130
mistsubishi evo kasasına göre çok geniş bir aralıkta

tabi örnekler çok çok çoğaltılabilir, xk8ler çok düşmüş, c4 corvetteler o fiyata çok şık, mustang 2005 kasa bir önem çok uygundu ama galericiler gene suni yükseltmiş, temiz eski m3 ler..

uygun bütçeye yüksek performans verebilecek zevkli araçlar bunları buldum ben, japon hiç sevmem ama subaru wrx (sti değil) temizleri de yaygın gibi, fiyat da baya uygun normal hatcbacke göre yakıt dezavantajı var sadece
Kullanıcı avatarı
baskentco

Mesaj baskentco » 15 Eyl 2014, 01:04

bu arada mercedes bmw zebil gibi olmasına katılıyorum, yeni trend vintageler olacak, mercedes dışında keşfedilmedi fazla. her klübün önünde siyah-beyaz aynı koca koca görgüsüzlükler. o şık, güzel arabalar o klüplerin önünde, sokağı işgal eden valelerin mekanın önüne dizimiyle birer görgüsüzlük abidesine dönüşüyor, hepsi aynı, hepsi çok. ferrari bile zebil gibi, bi aventedor az ))) pistler için değil yeni zengin mekanlarının önüne dizmek için üretilmiş sanki. bundan kaçış, ve nadirlik vintage trendini arttıracak
Kullanıcı avatarı
baskentco

Re: Ynt: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel

Mesaj Baran » 16 Eyl 2014, 12:09

Resim
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj minus2point4 » 16 Eyl 2014, 13:18

Resim
Kullanıcı avatarı
minus2point4

Mesaj mrbars » 16 Eyl 2014, 18:56

Resim
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj minus2point4 » 16 Eyl 2014, 19:05

mrbars :super: :champ:
Kullanıcı avatarı
minus2point4

Mesaj Cct » 16 Eyl 2014, 19:07

Resim

İlk defa Harem feribotuna binmenin heyecanını yaşarken arabada mahsur kaldığını farketmek...
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Mtn, Proscd, tt59, ufukyildiz ve 12 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners