Baran yazdı:Bir otomobilin keyif vermesi icin cok güçlü olmasina gerek yok.Bende babaminda merakli olmasi sebebiyle bircok otomobil degistirdim ama en cok keyif aldigim azıttıgim arac 106GTI dı.Su anda oldukca gucsuz sayilabilecek bir motora sahipti ama kg/güc orani mukemmel agirlik dagilimiyla cok eglenceliydi ki 205GTI diye bir gercek var ben yetisemesemde.O zamanlar Astra GSi var 306GTI Clio Williams vs en atesli yıllardi ama en son benim hatirladigim Clio Sport 172 likler falan cikti 206GTI derken o sınıf geberdi.Benim 106la yaptiklarimin yarısını simdiki bmw li 92li cocuklar yapamiyor.Bide o var eskiden zenginide bmw ye binmezdi amerikanlar vardi yani ortada e30 m3ler ferrariler porscheler bu kadar yoktu.Bizim insanimizmi gorgusuzlesti anlamadim.Ben hatirliyorum o zaman mcdrive da takiliyoruz vtec cikti 1.6 vti olay olmustu düzde 106 yı geciyodu ama trafikte aglatiyodukalet kafadan kayiyodu.Ben hicbir arabamda o 106 da eglendigim kadar eglenmedim.Aradan yillar gecti cok begendigim otomobillerde oldu ama o gokart hissini bulamadim hicbir otomobilde taa ki arkadasim mini cooper S i alip getirene kadar.Meraklilar bilirler 34 SUS 11 piyasadaki ilk cooper s lerdendir.Autodrom yarislarina goturdugumuzde insanlar bocek gozuyle bakmisti taa ki gunun time trial rekorunu kirana dek.Onurcan gercekten o aracı yaladi yuttu onunla birlikte bende yuttum.106 nın modern versiyonudur o arac.Ilk cikan kasa oldukca guzeldi supercharger hadi sonra kasayi azicik buyuttuler turboya gectiler yine fena degil ki su anda eşimdeki aracta turbo kasalardan ama bu sene icinde yeni cikan kasayla resmen mini cooperin ırzına gectiler.O ön tasarim nedir o arka stoplar nedir be Allahsızlar.Miniligi falan kalmamis.Arka koltugu olsa GP serisi favorim ama artik evleniyorumda o hayal oldu
Nerden geldim buralara bilmiyorumda normal sartlarda crosfire hacmi sebebiyle yuksek suratlerde miniyle oynamasi lazim ama mini ile ben 250 leri rahatlikla goruyorum ki 260 yapiyoduk manuel versiyonuyla.Crosfire da yapsin yapsin 260 yapsin ki onu bile yapacagini sanmiyorum nedense.Makas el freni olayini duster da yapamam kanka ondan gelmemissen gelseydin ahahah yeni yetme tayfa pek bilmez ama dar makaslara araci sol ayak freni yada el freniyle koparip sokmak sigdirmak icin daha iyidir
Duster bana oyuncak gibi geliyor ve hosuma gidiyor cunku teneke gibi hafif ve kasaya gore 110hp 250NM tork kısa 6 ileri vitesle oldukca yeterli.Islak zeminde nerdeyse 3. Viteste patinaja kaliyor ahahaha hafif oldugu icin oldukcada guzel kullanmasi ama herifte direksiyon kutusu yok fren yok yerden yuksek zorlamaya gelmiyor.180km de limitor var ki iyiki var cunku geziniyor 120km ustu suratlerde.Öle iste uyku tutmadi yazdim bende.Herkese iyi uykular

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Mtn, Proscd, tt59, ufukyildiz ve 12 misafir
|
||||||||||||||