Sent from One+ 8 pro 12/256 via Tapatalk
Valla ben iyice popüler olmasını bekledim, öyle çamp paritesi düşük olüyor.Fatih28 yazdı:Siz geç keşfettiniz, ben Haziranda aldım neredeyse 1 sene olacak, zaman ne kadar hızlı geçiyor...eraslani yazdı:Fatih hayırlı olsun dostumFatih28 yazdı:Cıncık gibi saat be [emoji1]mlm yazdı:Selam,eraslani yazdı:[emoji2321]
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiSen iyice cıncıklığını çıkarmışsın saatin [emoji6][emoji122]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla ben iyice popüler olmasını bekledim, öyle çamp paritesi düşük olüyor.[/quote]İlk üretimler hatalı oluyor diyorlar,ben kusursuz saati bekledim [emoji12]mlm yazdı:Siz geç keşfettiniz, ben Haziranda aldım neredeyse 1 sene olacak, zaman ne kadar hızlı geçiyor...Fatih28 yazdı:Fatih hayırlı olsun dostumeraslani yazdı:Cıncık gibi saat be [emoji1]Fatih28 yazdı:Selam,mlm yazdı:[quote="eraslani"][emoji2321]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiSen iyice cıncıklığını çıkarmışsın saatin [emoji6][emoji122]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler [emoji3526]
Hocam paylaşımlarınızı keyifle takip ediyorum, zorla Pam aldıracaksınız bu gidişle.. Saatiniz de, kayış seçimleriniz de çok hoş, güzel zamanlarda kullanın
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: eskiserkan, Google [Bot], mart ve 155 misafir
|