Archimed yazdı:KKarakuş yazdı:Hsnmrycl ; Bu hediyeye kendim almış kadar sevindim. İş Bankası'nın kumbarasını bende arıyorum lakin hala bulamadımBulan , gören biri olur da haberdar ederse sevineceğim .
Kkarakuş; İş Bankası kumbaralarını şu an bildiğim kadarıyla sadece "Kumbara Fonu" adlı yatırım fonu sahibi olan çocuklara veriliyor. Onun dışında nazın geçen bir İş Bankası şubesi varsa el altından alabilirsin.
Bir de İş Bankası bu tür alımlarını Destek Hizmetleri ve Satınalma Müdürlüğü aracılığıyla ihale usulü alıyor. Belirli zamanlarda ellerindeki stoklar tükenebiliyor, bu sürede yeni alım yapılmamışsa veya alım anlaşması yapılsa bile teslimat gerçekleşmemişse şubelerde geçici olarak kumbara bulunmuyor.
Eski bir İş Bankalı olarak yardımcı olabildiğimi umarım
hydrocon yazdı:Archimed yazdı:KKarakuş yazdı:Hsnmrycl ; Bu hediyeye kendim almış kadar sevindim. İş Bankası'nın kumbarasını bende arıyorum lakin hala bulamadımBulan , gören biri olur da haberdar ederse sevineceğim .
Kkarakuş; İş Bankası kumbaralarını şu an bildiğim kadarıyla sadece "Kumbara Fonu" adlı yatırım fonu sahibi olan çocuklara veriliyor. Onun dışında nazın geçen bir İş Bankası şubesi varsa el altından alabilirsin.
Bir de İş Bankası bu tür alımlarını Destek Hizmetleri ve Satınalma Müdürlüğü aracılığıyla ihale usulü alıyor. Belirli zamanlarda ellerindeki stoklar tükenebiliyor, bu sürede yeni alım yapılmamışsa veya alım anlaşması yapılsa bile teslimat gerçekleşmemişse şubelerde geçici olarak kumbara bulunmuyor.
Eski bir İş Bankalı olarak yardımcı olabildiğimi umarım
Bende İş Bankasında çalışıyorum, en azından şimdilik
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: scarbo ve 50 misafir
|