SerdarFB yazdı:Hsnmrycl yazdı:Emre![]()
Kerim, aklında bi fiyat var mı
Vay arkadaş, bizde kendimizi tüccar sanıyoruz ya.![]()
abi benim memleket kayseriye yakın.
ister istemez bulaşmıştır

SerdarFB yazdı:Hsnmrycl yazdı:Emre![]()
Razz yazdı:mrbars yazdı:2. geleneksel ve son lezze buluşmasında bildiğin mütayit saati dediler![]()
Şu saatin kolumda olmamasını tercih edeceğim bir ortam, kıyafet tarzı vs ( güvenlik hali hariç) düşünemiyorum..
![]()
"mütayit" kısmına ithafen;
Bazı insanların klişeleşmiş tepkileri vererek toplumda kabul görme, dışlanmama gibi "önlem alma" halleri vardır.. Örnek vermek gerekirse:
- RazZ: Eski Amerikan otomobillerini çok severim..
- Klişe vatandaş: Çok yakar, parçası bulunmaz aĞbi yaa.. Al bi HDi.. Bi oğlun var işte, bi taneye daha gerek yok.. Ehe ehe..
- RazZ: Otomobilde kum beji, metalik toprak renklerini çok severim.. Özellikle bej/taba döşeme ile çok güzel olur..
- Klişe vatandaş: Otomobilde en iyi renk metalik gridir babaa.. Kir göstermez, ikinci el'de çabuk satılır.. İçini de siyah alacaksın hacıı.. Açık rengin bakımı zor.. Dediğimi yap, karlı çık her türlü..
- RazZ: Daniel Crag'in Bond rolüne yavaş yavaş ısındığını düşünüyorum.. Bir Pierce Brosnan değil tabi ama her filmde daha iyiye gidiyor gibi..
- Klişe vatandaş: Bond dedin mi Sean Connery arkadaş.. Adam ne oynamış ya.. Ben seyrettim hepsini.. Pehh.. Şimdiki Danyelin, Manyelin alayını tokatlar..
- RazZ: Tarihi aventür tarzı filmlerde Gladiator'ı çok severim.. Russel Crowe bence gayet yakışmıştı o role.. Kaldı ki filmin geneli de gayet başarılıydı.. 300'ün de hakkını yememek lazım, teknik olarak çok başarılı sahneleri vardı..
- Klişe vatandaş: AĞbi ben Braveheart'ı tek geçerim yaa.. Kaç defa gitmiştik o filme lan..?!! Yine olsa gideriz di mi..?
F-R-E-E-D-O-O-O-M-M-M ..! Ehe ehe..
mucadeleci yazdı:Kardeş buna biniyosan benzincinin kızıyla evlencen.
mrbars yazdı:son 6 ayda 3 kere benzin bitti yolda kaldım![]()
![]()
taksiye bindim, gittim bidonla benzin aldım.
işin komik tarafı taksi daha ucuza gidip geliyor. o yüzden artık benzinciye gitmiyorum, yolda kalınca taksiye binip getiriyorum. benzine zam beni ürkütmüyor, taksiye zam yaparlarsa kötü. evet.
Hsnmrycl yazdı:SerdarFB yazdı:Hsnmrycl yazdı:Emre![]()
abi benim memleket kayseriye yakın.
ister istemez bulaşmıştır
vmetin yazdı:mucadeleci yazdı:Kardeş buna biniyosan benzincinin kızıyla evlencen.
mantıklı
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: scarbo ve 51 misafir
|