TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? / Daily Wrist Shot Arşiv

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? Daily Wristshot

Mesaj Drago » 29 Oca 2012, 12:17

vincefb yazdı:Mucadeleci saatin koldaki duruşu, kasası çok güzel :champ: :thumbup:

Ama ben kendimi bildim bileli sevemedim gitti şu Seiko'yu!!!!
Armani, Guess , Momentus saatlerim oldu ama Seiko :?
Lütfen yanlış anlaşılmasın Marka ve yaptıkları, ürettiği saatler tartışılmaz!!! Ben sevemedim :?

Aynen VINCE mesela ben de şu PANERAİ'yi bir türlü sevemedim gitti...Olmayınca olmuyor :)
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj vincefb » 29 Oca 2012, 13:50

işte olmayınca olmuyo Drago :D

Benimde yolda olan 2 tane Panerai var... Bakalım onlar hakkındaki düşüncen ne olucak? :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj asymptote » 29 Oca 2012, 14:28

vincefb teknik konular dışında görsel beğeni konusu tamamen subjektif bir olgu. benim de beğendiğim penarai yada hublot modeli çok çok azdır. fakat panerai beğenen ve saat zevki, beğenisi gayet iyi olan arkadaşlar var senin gibi. bileğinde taşıdığında yada masanın üzerine koyup seyre daldığında seni mutlu ediyorsa sorun yok. ;) :thumbup:
Seiko nun 400-500 dolarlık öyle saatleri var ki tasarım anlamında premium markalara toz yutturur.. :)
Seninle bir ortak noktamız var yalnız onu biliyorum, En Büyük FENER! :champ:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj whiskey » 29 Oca 2012, 14:32

Archezia :thumbup:
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj vincefb » 29 Oca 2012, 14:49

FENERBAHÇE'nin büyüklüğü ortak noktamız olmayan insanlarında hemfikir olmak zorunda olduğu bişey :D :D :champ: :thumbup:

Benim beğenmediğim markalar Seiko'ylada bitmiyor ki.... Tagheuer, Maurice Lacroix, Breitling.... bu markaların saatlerini bedava verseler takmam..

Açıkçası bu siteden öğrendiğim o kadar çok şey var ki!! Beni saat konusunda bilinçlendiren yer burasıdır desem abartmam!!
Mesela yavaş yavaş koleksiyonumu in house mekanizmalara çeviriyorum ve benim için olmazsa olmaz oldu... Markanın sürdürebilirliği vs.vs. Clk'nın fikirlerinin çok büyük etkisi oldu bende..

Benim için Top 5 şöyle oldu bu siteden sonra ( cüzdanımla alakalı bir Top 5 yanlış anlaşılmasın :D )
1. Roger Dubuis
2. Audemars Piguet
3. Rolex
4. Panerai
5. Blanpain

1 ve 2 yer değiştirebilir ;) yani bu sene içinde bir Audemars ve Blancpain alma konusunda karalıyım :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? Daily Wristshot

Mesaj mlm » 29 Oca 2012, 16:58

Menüde alabalık var beyler, buyurun :D

Resim
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj asymptote » 29 Oca 2012, 17:14

mlm yazdı:Menüde alabalık var beyler, buyurun :D

Teşekkürler Cengiz, birlikte yemek hoş olurdu gerçekten ama biz de alabalığa uzak değiliz, aşağıdaki fotolar tarafımdan çekildi.. ;)
Resim
Resim

Bu arada masada tavşan kanı olduğuna göre alabalık çoktan yenmiş, yutulmuş, hatta belki de sindirilmiş bile.. :lol: Afiyet şifa olsun adaşım :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj mucadeleci » 29 Oca 2012, 17:23

*mlm, *vincefb, *Drago, teşekkürler :thumbup:
afiyet olsun, senin maviş de ayrı güzel *mlm ışıl ışıl maşallah :) sea urchin mi o ?

*vincefb, hobilerle ilgili konuşacak olursak, o hobi alanında bilgilerinin artması ve senin o alanda olgunlaşmanla birlikte zevklerin gelişmesi ve beğenilerin değişmesi beraberinde geliyor. lise yıllarımda çok yoğun Model uçaklarla ilgilendim 2 defaTürkiye şampiyonluğum 1 defa Türkiye 3. lüğüm aynı sene takım olarak yine şampiyonluğumuz var, o dönemlerde pylon racer uçakları hiç sevmezdim hep f3a akrobasi uçaklarını hayal ederdim ama bugün bir pylon racer hiç fena olmaz diyorum benim için f3a nın zarif tasarımlarına değişilemeyecek olsalarda çok müthiş uçaklar olduğunu yeni yeni kavramaya başladım ki aradan 15 sene geçmiş, saat merakıyla ilgili olarak bir örnek vermek gerekirse Seiko benim için 1 numaradadır eskiden Rolex i hiç hazzetmezdim hatta Seiko Premier bana yeni hediye edildiği dönemde kolumda çok yakın bir arkadaşım gördü kendisi Seiko da takar ama genellikle baba dan kalma bir merak olarak Rolex takar, bana dedi ki, canım saatin çok şıkmış bir kaç haftalığına değişelim, sen bunu tak diyerek bana Rolex DJ verdi, inan o dönemde benim gözümde bir değeri yoktu ben sadece çok sevdiğim bir ağabeyimi kırmamak adına bu teklifi kabul etmiştim. Şimdi olsa DJ lı günlerimin tadını çıkarırdım çünkü Rolex in sadece lüks bir obje değil, aynı zamanda bir horology değeri olduğunu yeni yeni öğrendim, bu gün bir Rolex GMT Master için yanıp tutuşuyorum (gel gelelim benim için yine de Seiko nun yerini tutmaz), mesela ROO benim için olmaması gereken bir tasarım ama AP nin yeri kalbimde bambaşka, hep isviçre Japon karşılaştırması gibi oldu ama citizen markasına da bir türlü ısınamadım, Casio yine kendi segmentinde 1 numara olduğu saatle üretebiliyor kaldı ki o saatlerde bana hitap etmiyor, biraz uzattım ama kendimi anlatmaya çalışıyorum, diyeceğim o ki bu işler zevk işi ve biraz da imkanla ilgili ama yinede imkandan ziyade %80 zevk bilgi ve kültür işi, bunlarda zamanla olgunlaşıyorlar.
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: btozkan, Google [Bot] ve 54 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners