Walla forumda da paylaşılan brightz dan sonra benim de içime bi kurt düştü [emoji14]Ankthas yazdı:bir ara 3-4 tane seikom vardı şu an sadece skx var, özlüyorum:
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Walla forumda da paylaşılan brightz dan sonra benim de içime bi kurt düştü [emoji14]Ankthas yazdı:bir ara 3-4 tane seikom vardı şu an sadece skx var, özlüyorum:
Ufkynl yazdı:Walla forumda da paylaşılan brightz dan sonra benim de içime bi kurt düştü [emoji14]Ankthas yazdı:bir ara 3-4 tane seikom vardı şu an sadece skx var, özlüyorum:
Benim de aynı saatin güç rezervli modeli radarımdaydı bir süredir. Harika bir kadran, grand seikoya en yakın seiko herhalde [emoji28]Ankthas yazdı:Ufkynl yazdı:Walla forumda da paylaşılan brightz dan sonra benim de içime bi kurt düştü [emoji14]Ankthas yazdı:bir ara 3-4 tane seikom vardı şu an sadece skx var, özlüyorum:
Sizde pure dress watch yoktu diye hatırlıyorum, çok da takım vs giymiyorsanız böyle düşük bütçeli bir saat işinizi görecektir(gerçi LLD ve moonwatch da gayet görür). Blue moon çok güzel tabi ama benim tavsiyem bulabilirseniz limited edition SRPC97J1 modelini alın, harika bir kadranı var:
Lld de moonwatch da dress olmasa da zaten dressy saatler. Benim dressten ziyade beyaz kadran eksiğim var. Gönül beyaz seramik daytona istiyor fakat şu önümüzdeki yıllar bana daytona alırım izlenimi vermiyor malesefAnkthas yazdı:Ufkynl yazdı:Walla forumda da paylaşılan brightz dan sonra benim de içime bi kurt düştü [emoji14]Ankthas yazdı:bir ara 3-4 tane seikom vardı şu an sadece skx var, özlüyorum:
Sizde pure dress watch yoktu diye hatırlıyorum, çok da takım vs giymiyorsanız böyle düşük bütçeli bir saat işinizi görecektir(gerçi LLD ve moonwatch da gayet görür). Blue moon çok güzel tabi ama benim tavsiyem bulabilirseniz limited edition SRPC97J1 modelini alın, harika bir kadranı var:
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], timeluxury ve 105 misafir
|