Muhendis78 yazdı:Razz yazdı:Ben de zamaninda bu Orient'in siyah kadranli versiyonunu degerli dostum Eterna'dan, mekanik saatlere yeni heveslenen kuzenim sakinmadan gonul rahatligiyla kullansin diye almistim..175,00 TL.'lik fiyatiyla bahsettigim is icin nokta atisi bir secim diye dusunmustum o donem..
![]()
Daha once de bahsetmistim, mevzu diver olunca benzerlik kacinilmaz oluyor..
E Muhendis78 dostumuz Homage konusunda oldukca tecrubeli.. Tchino vb gibi muhtelif markalarda paylasimlari olmustu gecmiste..![]()
Kendisinin almayi dusundugu 116619 LB'nin TR liste fiyatinin 44570,00 CHF oldugunu da hesaba katarsak Submariner mevzusuna bu Orient'le baslamak bence gayet yerinde bir hareket olmus
Razz hocam sizin geçmişteki o ilanınızda dahil o kadar çok konu okumuşumdur ki herhalde. Bir de Seiko kayış satmıştınız herhalde o zaman bunun siyahı ile aynı konu içerisinde.
116619 LB almayı düşünmedim hiçbir zaman. Beyaz altın bir Rolex submarinerin fiyatını tahmin etmek çok güç değil. Üst segment swiss saat olarak Panerai 111 dışında Superocean vardı bende, onu da elden çıkarttım. Nasipse yaklaşık 1 senedir hedefimde Milgauss GV var, 2013 içerisinde inşallah. Submarinere de genelde soğuk bakardım ama bu saat ısıttı beni birazcık diyebilirizBelki 2014-2015 hedefine girer sub. Ama anca black tabi.. Altına alerjim var zaten

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: gokhanzr34, Google [Bot], Merdo, Najdorf, Solestar, tt59 ve 134 misafir
|
||||||||||||||