TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Seiko Only Exquisite Club / Sadece Seiko

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Seiko Only Exquisite Club / Sadece Seiko

Mesaj Xhantos » 26 Tem 2019, 14:59

seikosinan yazdı:Herkese teşekkür ederim. 1 adet turtle 1 adet samurai sıradakiler. modellerine karar veremediğim için beklemede şimdilik..

Koleksiyonunuzu tebrik ederim. Seiko-sever olarak böyle bir koleksiyonu görmek gerçekten hoş oldu, daha büyük bir foto daha iyi olabilirdi tabi :)

Ben olsam, ki normal zamanda ben zaten benim ve kendim de saat alıyorum, koleksiyon olmuş oluyor :P , illa şu modelden de alayım, bu eksik vs. diye bakmazdım, yani koleksiyon olsun diye koleksiyon yapmak da güzel ama hoşunuza ne gidiyorsa almak en güzeli derim.

Bugünkü Samurai ya da Turtle'ların şeklini, rengini ya da herhangi birşeyini beğenmiyorsanız, içinize sinmiyorsa, bence hiç zorlamayın (tabi sadece 1 tane alacağınız varsayımıyla). Daha güzeli zaman içerisinde geliyor. Yani ' koleksiyonda Samurai eksikti, bir tane aldım' demeyin diyorum (tabi Samurai sonlanırsa, bitmeden bir 3. nesil alınır, o ayrı), rengi / kadranı size daha çok uyan bir tanesi belki 2020de çıkacak :)

Kişisel görüşlerimi yazdım, haddimi aştıysam kusura bakmayın.

Tekrar tebrikler.
Kullanıcı avatarı
Xhantos

Mesaj seikosinan » 26 Tem 2019, 15:18

Xhantos yazdı:
seikosinan yazdı:Herkese teşekkür ederim. 1 adet turtle 1 adet samurai sıradakiler. modellerine karar veremediğim için beklemede şimdilik..

Koleksiyonunuzu tebrik ederim. Seiko-sever olarak böyle bir koleksiyonu görmek gerçekten hoş oldu, daha büyük bir foto daha iyi olabilirdi tabi :)

Ben olsam, ki normal zamanda ben zaten benim ve kendim de saat alıyorum, koleksiyon olmuş oluyor :P , illa şu modelden de alayım, bu eksik vs. diye bakmazdım, yani koleksiyon olsun diye koleksiyon yapmak da güzel ama hoşunuza ne gidiyorsa almak en güzeli derim.

Bugünkü Samurai ya da Turtle'ların şeklini, rengini ya da herhangi birşeyini beğenmiyorsanız, içinize sinmiyorsa, bence hiç zorlamayın (tabi sadece 1 tane alacağınız varsayımıyla). Daha güzeli zaman içerisinde geliyor. Yani ' koleksiyonda Samurai eksikti, bir tane aldım' demeyin diyorum (tabi Samurai sonlanırsa, bitmeden bir 3. nesil alınır, o ayrı), rengi / kadranı size daha çok uyan bir tanesi belki 2020de çıkacak :)

Kişisel görüşlerimi yazdım, haddimi aştıysam kusura bakmayın.

Tekrar tebrikler.

Öncelikle teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Estağfürullah ne kusuru saygı duyarım her zaman. dedikleriniz çok mantıklı ama bu ikisi olmayınca da sanki bir yanım eksik kalıyor gibi :D o yüzden belirtim. save oceon mu alsam padi mi alsam normal mı derken hepsinde gözü kalıyor insanın. sözüm meclisten dışarı insanoğlu işte az yada çok bir doyumsuzluk var içimizde. ayrıca bir de vintage grubum var onu da ileride denk gelirse paylaşırım inşallah. herkese iyi forumlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
seikosinan

Mesaj scorpion » 28 Tem 2019, 17:33

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
scorpion

Mesaj Xhantos » 29 Tem 2019, 14:32

Kinetik Pazartesi!
Resim
SNL005P1, 2003 Aralık üretimi, Haziran 2004'te Kadıköy'den alındı, yıllarca günlük/beater olarak kullanıldı, sonrasında gözümün de küçük saat/dakikayı zor görmeye başlamasıyla yılda 2-3 kere dress watch olarak görevini hala sürdürüyor. Hiç sorun çıkartmadı, beni hiç üzmedi bu bebek :)
En son Xhantos tarafından 29 Tem 2019, 19:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Xhantos

Mesaj justaguy » 29 Tem 2019, 14:45

seikosinan yazdı:Buda benim koleksiyonum arkadaşlar. Resim

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maşallah yok yok :champ:
Kullanıcı avatarı
justaguy

Mesaj seikosinan » 30 Tem 2019, 15:04

@justaguy telekkür ederim üstad.
Kullanıcı avatarı
seikosinan

Mesaj tian92 » 31 Tem 2019, 10:29

Resim
Kullanıcı avatarı
tian92

Mesaj tian92 » 31 Tem 2019, 10:54

Fotografı 10:29 da yükledim ama forumun saati 09:29 çıkmış
Kullanıcı avatarı
tian92

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kordonman ve 123 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners