viski icmeyi becermek yanlış bir ifade... keyif alnıyorsa içilir...
ama bir iki ufak ipucu veriyim...
viski oda sıcaklıgında olmalı, içine buz atılmamalı.
4te 1 oranında su katılabilir... genelde tadının cıkmasını saglar..
bir sure koklamak, kokusunun nufus etmesi icin iyidir...
bende mesela sarap sevemiyorum.. daha dogrusu uzumden yapılan içkilerle pek aram yok...
fermente ickileri de cok sevmem diyecegim ama bira var, diyemiyorum...
viski gibi sert distile ickiler akdeniz kulturune cok uymuyor, biz genelde yanında masada ne varsa yedigimiz ve yumusak icilebilen ickileri tercih ediyoruz... misal rakı....
ama biraz arastırdıkca, viski gibi belirli bir tarih barındıran ozel uretim ickilerin daha keyifli oldugu anlasılıyor... moda markası quartz saat kullanırken otomatigi kesfetmek gibi...