TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shots

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shot

Mesaj 2fast4u » 22 May 2013, 20:59

Ben audi yi begeniyorum ozellikle audighini olusumunu merakla takip ediyorum hele ki gecen saffet in garajinda izledigim lambo fabrikasi carbon govdeler 2.9 saniyede 100 e cikan arabalarin uretimine imza atan bir teknoloji ussu gibiydi.lambo kendi evinde iken bile bu kadar ferrari ye kafa tutmamisti bence gecti bile o ayri.clk mercedes i ovuyor fakat ince elestirisini de yapiyor millet kefale razi dogru.cla bence ne oldugunu tam anlayamadigim bir arac pahali degil luks degil peki nedir .merco yildizli passat cc midir.O zaman ben o halk arabasinin gozunu seviyim yillar once dusundugu icin yani arka planda yine audi.Firmalardan teknoloji gelistirmesini beklemek yersiz hele ki alt siniflar icin zaten sacma olur bana gore hepsi eta li otomatik saat gibi.ust siniflar icinde ise buyuk bir yaris var pazar heybetli rakip cok teknolojik olarak belki son kullaniciyi direkt etileyen gelismeler olmasa da gozle gorulmeyen cok yenilik araclar uzerinde deneniyor.
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Re: Ynt: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel

Mesaj Baran » 22 May 2013, 22:28

Passat cc daha piyasada yokken mercedes cls vardi yani o konsepti mercedes vw den degil vw mercedesten caldi bana gore.bir vw ye o parayi verecek adam cok olmadigindanda satislar pek basarili olmadi.cc passat saloon scirocco bana gore fenada degil ama durum bu.cla bana gorede luzumsuz bir kasa ama dahada luzumsuzu var oda yeni cikan grandturismo 3 serisi.
Kullanıcı avatarı
Baran

Re: Ynt: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel

Mesaj hydrocon » 22 May 2013, 22:30

Baran cla yı dün yakından inceledim şık olmuş görüntü itibariyle sadece arkaya doğru biraz fazla daralıyo sanki.. tabi luzumlu kısmını bilmem :)
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj 2fast4u » 22 May 2013, 22:48

Baran dogru soylusun fakat cc fiyati ve sinif itibari ile cla yi daha cok andiriyor yoksa sporcu 4 kapi direksiz camlari ile o zaman mercedes alfa 166 yi ornek aldi mi diyelim
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 22 May 2013, 23:14

Omega disinda gercekten karsit oldugum hicbir marka yok. Audi isin girgir kismi kimsenin alinmasini yada gücenmesini gerektirecek bir durum yok. Sonucta gercekten kötü arac üretmis olsalardi satislari iyi olamazdi. Premium olayi göreceli oldugu icin o noktaya takilmayacagim. Benim icin Audi armadalari RS6 ve R8. Kisacasi siz benim söylediklerime takilmayin Frax ve SerdarFB Audi kullaniyor olmasaydi tek bir kelime bile sarf etmezdim marka ile ilgili :lol:

Audi kullanicisi olarak tek yapmaniz gereken sagdan yavas yavas gidip sol seridi yildizlara birakmaniz. Malum sol serit elitlere sag serit halka ait :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj serdarfb » 22 May 2013, 23:34

Bu yüzden ben hep EN sol şeritten gidiyorum.. :lol:

Audi, Merso hepsi aynı beyler. Maksat muhabbet olsun. :thumbup: Ama yakalamiim otobanda. :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj mrbars » 22 May 2013, 23:38

SerdarFB yazdı:Bu yüzden ben hep EN sol şeritten gidiyorum.. :lol:

Audi, Merso hepsi aynı beyler. Maksat muhabbet olsun. :thumbup: Ama yakalamiim otobanda. :lol: :lol:

anca ense traşımı görürsün.

Resim
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj Baran » 22 May 2013, 23:40

Audi VW Merso hepsi aynı 4 teker sonucta.Trafik olan heryerde ben hiçbirini yakalamıyım diyorum ama özellikle vw lere ayrı bir özen gösteriyorum en son 3.16 la köprü yolunda mavi bir Golf R la kötü oynadım dua etsin arkada bişey yazmıyor bende yoksa kafasına sıkardı yada kendini acıyıp arabasını benzin döküp yakardı :D :D

2fast : 166 cok begendiğim bir alfaydı zamanında ama mercedesin cls si ile uzaktan yakından alakaları olmadığını düşünüyorum direksiz 4 kapı salon olmaları dışında ki 166 dan önce Subaru impreza katalunya kasalarda vardı 4 kapı direksiz mevzusu.Mercedes cls tavan dizaynı itibari ile sınıfında ilktir hee bu arada cls leride cıktığı günden beri klostrofobik iç mekanı ve 1 karışlık camlarıyla cok bunaltıcı bulmuşumdur ve begenmem.
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 127 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners