SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Süper, süper. Yalnız kutu 4'lü olduğu için Batman'a yer kalmamış, o da bilekte sanırım [emoji108]rolexcollector yazdı:Taklitler asıllarını yaşatmaya devam eder...
[emoji106]ekdellal yazdı:Süper, süper. Yalnız kutu 4'lü olduğu için Batman'a yer kalmamış, o da bilekte sanırım [emoji108]rolexcollector yazdı:Taklitler asıllarını yaşatmaya devam eder...
Ufkynl yazdı:Replika saat kullananlar da aynı bu mantıkla hareket ediyor.sentez42 yazdı:Kaliteli olduktan sonra "özgün" işine pek takılmıyorum. Rolex alamıyorsam Steinhart takarım
Şu an piyasada öyle daytonalar var ki sadece verdiğiniz para rolex sa. Ya gitmiyor. Geri kalan herşey aynı.
10 sene beyaz daytona beklicemize onu alıp takalim o zaman.
Bence bi saatteki en önemli şey ozgunluk.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sentez42 yazdı:Ufkynl yazdı:Replika saat kullananlar da aynı bu mantıkla hareket ediyor.sentez42 yazdı:Kaliteli olduktan sonra "özgün" işine pek takılmıyorum. Rolex alamıyorsam Steinhart takarım
Şu an piyasada öyle daytonalar var ki sadece verdiğiniz para rolex sa. Ya gitmiyor. Geri kalan herşey aynı.
Çok alakasız bir cevap. Replika başka bir konu ve emek hırsızlığıdır. Buradaki konu ise tasarımı beğenip o bütçeye çıkamayan insanların kaliteli bir homage modeli bileğinde taşıma isteğidir. Ve bence bunda bir sakınca yok. Özgünlük meselesine gelirsek piyasadaki çoğu diver birbirinin aynısı zaten ne özgünlüğü
%90 i taklit edersek sorun yok fakat %100 taklit edersek tükaka.sentez42 yazdı:Ufkynl yazdı:Replika saat kullananlar da aynı bu mantıkla hareket ediyor.sentez42 yazdı:Kaliteli olduktan sonra "özgün" işine pek takılmıyorum. Rolex alamıyorsam Steinhart takarım
Çok alakasız bir cevap. Replika başka bir konu ve emek hırsızlığıdır. Buradaki konu ise tasarımı beğenip o bütçeye çıkamayan insanların kaliteli bir homage modeli bileğinde taşıma isteğidir. Ve bence bunda bir sakınca yok. Özgünlük meselesine gelirsek piyasadaki çoğu diver birbirinin aynısı zaten ne özgünlüğü
Ufkynl yazdı:%90 i taklit edersek sorun yok fakat %100 taklit edersek tükaka.sentez42 yazdı:Ufkynl yazdı:Replika saat kullananlar da aynı bu mantıkla hareket ediyor.sentez42 yazdı:Kaliteli olduktan sonra "özgün" işine pek takılmıyorum. Rolex alamıyorsam Steinhart takarım
Bilmiyorum bana mantıksız geliyor bu durum.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 134 misafir
|