TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shots

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shot

Mesaj Baran » 12 May 2013, 15:53

Yalnız başlık parası LB ni alırım abi :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj serdarfb » 12 May 2013, 16:15

Bir görelim Helga kızımızı. :) :)
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj mlm » 12 May 2013, 17:28

Baybars abi, yazılarının hilafsız tümünü okumak keyif veriyor :D :champ:

Resim
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj SalihY » 12 May 2013, 19:16

teaser.. :)

Resim
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj SalihY » 12 May 2013, 19:18

galiba yanlis yere yolladim, automotive forumuna gondericektim :)
Kullanıcı avatarı
SalihY

Mesaj Baran » 12 May 2013, 19:25

SalihY bu fotografı her bölüme gururla koyabilirsin ;) :champ:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj vmetin » 12 May 2013, 19:33

SalihY yazdı:var var, merak etmeyin :)
2fast4u yazdı:twinturbo lambo yu hangı usta yapacak merak konusu.....undergroundracing e falan mı gıdecek arac..o lambonun burada ınanın motorunu toplayacak usta yok ;)

:D
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj fsinan » 12 May 2013, 19:46

Yazacaklarım tamamen kişisel fikirlerdir, Tofaş ve Renault'ta üretim stajı yaptım.Fabrikalarının her üretim atölyesine girdim, boyamadan, döşemeye, prese. Otomobil üretilirken ne b.klar yiyorlar biliyorum.

Genelleme yapmamak lazım bence. Yancısını, göbeğini bilmem ama yancı denen markaların yaptıkları ortada biz burada üfürsek ne olur? Şahsi fikirlerimiz.

İtalyan genel tüketici sınıfının isteği ile, Alman tüketici sınıfının isteği farklı. Maalesef globalleşen dünyada medya vasıtası ile bu markalar karşılaştırılıyor. Marketler de global olunca Alman daha iyi, İtalyan daha kötü oluveriyor. Adam market klasiğine yönelik üretim yapıyor işte. Fiat 4-5 sene evvel Alman bozması bir araba üretmişti bu Bravo'lardan önce, hiç olmamıştı. Olmaz, sen bildiğini yap...Fabrikada araba kapılarını plastik çekiçle düzelt gerekiyorsa preste düzgün basamıyorsan ama bildiğin stili üret, millet kapısı düzgün kapanmasa da ona razı onu alır.

Şimdi Citroen'de mesela C4'le resmen Alman taklidi oldu, yaw sen özgün araba yap, zaten adam Alman stili seviyorsa gidip onu alır, seni almaz zaten..Seninovasyon yap, merkezi dönmeyen direksiyonlu araba yap, eski çizgilere gönderme yap. Milet seni öyle seviyor. A3'le, C5 çiftleşmiş C4 çıkmış gibi araba üretme kardeşim.

Ama İtalyan isterse en kralını da üretir, üretiyor da. Özel spor otomobil üretim markalarının fabrikaları belgesellere konu. Buralarda üretilen araçlar dünyanın en kaliteli araçları. Yani isterse üretir de, seri üretim teknolojisini o seviyeye çıkarmak işine de gelmiyor, gerek de yok adamın market talepleri açısından.

Aynı şey Amerika pazarı için de geçerli. Adam ne üst seviye kalite, ne yumuşak plastikler, ne de verimli motorlarla ilgileniyor. Tek sorguladığı şey hacim ve fiyat.

Ben araba alırken stepne bölümündeki susturucu malzemeye, kaplamaya, halının kalitesine, kapı plastiklerindeki çapağa, davlumbaz kalınlığına bile bakıyorum. Ama Türk pazarında böyle birşey yok, %90'ı Liena ile mutlu. Neden Tofaş'a Linea çıkartıyorsun diyemezsin.

2010 model BMW 730d kullandım , birkaç defa değil, konforunu, sessizliğini, kabin kalitesini, herbirşeyini biliyorum...Ama mesela şaşıracaksınız son çıkan A3 "bence" herşeyi ile bu araçtan daha kaliteli bir araç. Hadi len ordan diyenlerin olaya bakış açısı farklı, arkadan itiş vs gibi mevzular sürüş zevkine, büyük motor hacimleri 2000 kiloluk arbaya gerekli onu demiyorum, sürüş konforuna, kullanım konforuna yönelik, kaliteli kabin, halı vs kalitesi.

Dediğim gibi Audi'nin yeni çıkardığı A3, muhteşem kalitede bir otomobil. Kabindeki plastikleri, sessizliği görmelisiniz. Üst sınıf araçlardan daha iyi, A4'ten, C serisinden daha iyi bir araç olmuş, kabin plastikleri 2010 model 730D'den daha iyi.

Herkesin fikirleri kendini bağlar.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Heyea, scarbo ve 94 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners