Abi tesekkur ederim

Acikcasi cok mucadele vermedim ama sadece sabrettim diyelim. Bu saatimi de forumuz araciligi ile, cok sevdigim *Kerim kardesimizden aldim. Yeri gelmisken deginmek isterim; bu foruma yillar once uye oldugumda buradan saat alip satma fikri aklimin ucunda bile yoktu, kaldi ki uye olurken forumun bu ozelliginden bihaberdim ve/fakat, sonrasinda bu forumun saat alis-verisi icin cok dogru bir mecra oldugunu gordum. Foruma uye oldugumda tek niyetim horoloji hakkinda okuyabilecek bir mecraya katilmakti ve tabii ki aklimda almak istedigim saatler vardi, istisnasiz o saatlerin hepsi de bu forumda satisa cikti, bu saati almak nasip oldu ama kimilerini ya kacirdim, yada o anda imkanim olmadi. Hâsılı sabirla avini bekleyen bir aslan gibi pusuda bekliyorum, cok istedigim bir saat gorursem de ozel olarak saat sahibi ile irtibata gecip diyorum ki; insallah bu guzelligi satmazsin ve omur boyu kullanirsin amaaa, satmak ister de, baskasina satarsan da kuserim...

Bu guzel Omega da bu sabirli taktigin eseridir abi

Omega dresswatch modelleri bana hos gozukur ozellikle de vintage olanlari. Bunun gibi saati de bu nedenle epeydir istiyordum... Biraz uzun oldu ama yazmisken acilayim isted bugun

Zamana and olsun ki.....