TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Nisan 2025 Bilek Güreşleri / Daily Wrist Check

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Nisan 2015 Bilek Güreşleri / Daily Wrist Check

Mesaj AKadir » 15 Nis 2016, 11:39

Sıcak günlerde metal rahattır.
Ama her haliyle güzel saat. :champ:
Bileğe iple bağlansa da güzel. :)

MertYe yazdı:Operasyon yapılmalı mı? Yapılmamalı mı? :D

Resim
Kullanıcı avatarı
AKadir

Mesaj Clk » 15 Nis 2016, 11:40

Caner1983 yazdı:Eskiden sağlam içerdim şuan bıraktım ama aynı masa da oturrum kola mı içerim:) ve saygımıda duyarım atatürkü sevmeyen s... gitsin ( severek gitsin anlamında :D )

Atatürk'ü hala sahis olarak ele alan, Atatürk'ün ne ifade ettigini anlamayan dallamalar ve o dallamalari koruyanlar ile ayni masaya bile oturmam. Kendime o saygisizligi yapmam ;) Arkadas tavsiyesi sende yapma :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj kilimanjaro » 15 Nis 2016, 11:46

Atatürk ü sevmeyenleri çok iyi anlıyorum aslında.Onların bilgi dağarcıklarına bir eklemede benden gelsin.

Che Guavera öldürüldüğünde , çantasından bir kitap çıkıyor ... o da NUTUK :thumbup:
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj SeRxx » 15 Nis 2016, 11:54

Ben de vatana millete zerre faydası olmayıp, sadece klavye üzerinden milliyetçilik ve Atatürkçülük oynayan zibidileri anlamıyorum.
kilimanjaro yazdı:Atatürk ü sevmeyenleri çok iyi anlıyorum aslında.Onların bilgi dağarcıklarına bir eklemede benden gelsin.

Che Guavera öldürüldüğünde , çantasından bir kitap çıkıyor ... o da NUTUK :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Caner1983 » 15 Nis 2016, 11:55

Clk yazdı:
Caner1983 yazdı:Eskiden sağlam içerdim şuan bıraktım ama aynı masa da oturrum kola mı içerim:) ve saygımıda duyarım atatürkü sevmeyen s... gitsin ( severek gitsin anlamında :D )

Atatürk'ü hala sahis olarak ele alan, Atatürk'ün ne ifade ettigini anlamayan dallamalar ve o dallamalari koruyanlar ile ayni masaya bile oturmam. Kendime o saygisizligi yapmam ;) Arkadas tavsiyesi sende yapma :D

Clk ben çok net yazmışım anlamamışsın ben içmeyi bıraktım ama içen adamlarla aynı masada oturrum( saygı gösterrim anlamında) dedim ataya saygısızlık yapanla aynı masa değil s..çmya ( suiçmeye anlamında:) gitmem
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj Tgm » 15 Nis 2016, 11:59

Clk yazdı:Atatürk'ü hala sahis olarak ele alan, Atatürk'ün ne ifade ettigini anlamayan dallamalar ve o dallamalari koruyanlar ile ayni masaya bile oturmam.

kilimanjaro yazdı:Atatürk ü sevmeyenleri çok iyi anlıyorum aslında.Onların bilgi dağarcıklarına bir eklemede benden gelsin.

Caner1983 yazdı:ben içmeyi bıraktım ama içen adamlarla aynı masada oturrum( saygı gösterrim anlamında) dedim ataya saygısızlık yapanla aynı masa değil s..çmya ( suiçmeye anlamında:) gitmem

:champ: :champ: :champ:
En son Tgm tarafından 15 Nis 2016, 12:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj o2o » 15 Nis 2016, 12:00

Caner Abi senin "..." ( anlamında) yöntemi de efsane[emoji2][emoji2]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
o2o

Mesaj Clk » 15 Nis 2016, 12:05

Caner1983 yazdı:
Clk yazdı:

Clk ben çok net yazmışım anlamamışsın ben içmeyi bıraktım ama içen adamlarla aynı masada oturrum( saygı gösterrim anlamında) dedim ataya saygısızlık yapanla aynı masa değil s..çmya ( suiçmeye anlamında:) gitmem

Ben anladim anlamsina da senden bir tane daha aciklamali s... okuyalim diye asist yaptim :lol: :lol:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr, Skywalker34tr ve 28 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners