Ama her haliyle güzel saat.

Bileğe iple bağlansa da güzel.

MertYe yazdı:Operasyon yapılmalı mı? Yapılmamalı mı?
MertYe yazdı:Operasyon yapılmalı mı? Yapılmamalı mı?
Caner1983 yazdı:Eskiden sağlam içerdim şuan bıraktım ama aynı masa da oturrum kola mı içerim:) ve saygımıda duyarım atatürkü sevmeyen s... gitsin ( severek gitsin anlamında)
kilimanjaro yazdı:Atatürk ü sevmeyenleri çok iyi anlıyorum aslında.Onların bilgi dağarcıklarına bir eklemede benden gelsin.
Che Guavera öldürüldüğünde , çantasından bir kitap çıkıyor ... o da NUTUK
Clk yazdı:Caner1983 yazdı:Eskiden sağlam içerdim şuan bıraktım ama aynı masa da oturrum kola mı içerim:) ve saygımıda duyarım atatürkü sevmeyen s... gitsin ( severek gitsin anlamında)
Atatürk'ü hala sahis olarak ele alan, Atatürk'ün ne ifade ettigini anlamayan dallamalar ve o dallamalari koruyanlar ile ayni masaya bile oturmam. Kendime o saygisizligi yapmamArkadas tavsiyesi sende yapma
Clk yazdı:Atatürk'ü hala sahis olarak ele alan, Atatürk'ün ne ifade ettigini anlamayan dallamalar ve o dallamalari koruyanlar ile ayni masaya bile oturmam.
kilimanjaro yazdı:Atatürk ü sevmeyenleri çok iyi anlıyorum aslında.Onların bilgi dağarcıklarına bir eklemede benden gelsin.
Che Guavera öldürüldüğünde , çantasından bir kitap çıkıyor ... o da NUTUK
Caner1983 yazdı:ben içmeyi bıraktım ama içen adamlarla aynı masada oturrum( saygı gösterrim anlamında) dedim ataya saygısızlık yapanla aynı masa değil s..çmya ( suiçmeye anlamında:) gitmem
Caner1983 yazdı:Clk yazdı:Caner1983 yazdı:Eskiden sağlam içerdim şuan bıraktım ama aynı masa da oturrum kola mı içerim:) ve saygımıda duyarım atatürkü sevmeyen s... gitsin ( severek gitsin anlamında)
Atatürk'ü hala sahis olarak ele alan, Atatürk'ün ne ifade ettigini anlamayan dallamalar ve o dallamalari koruyanlar ile ayni masaya bile oturmam. Kendime o saygisizligi yapmamArkadas tavsiyesi sende yapma
Clk ben çok net yazmışım anlamamışsın ben içmeyi bıraktım ama içen adamlarla aynı masada oturrum( saygı gösterrim anlamında) dedim ataya saygısızlık yapanla aynı masa değil s..çmya ( suiçmeye anlamında:) gitmem
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr, Skywalker34tr ve 28 misafir
|