Reverso [emoji7][emoji7]afl yazdı:CB TSF editionlar misafirlikte, quartzlar kutuda, geri kalan mekanikler burada.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reverso [emoji7][emoji7]afl yazdı:CB TSF editionlar misafirlikte, quartzlar kutuda, geri kalan mekanikler burada.
afl yazdı:CB TSF editionlar misafirlikte, quartzlar kutuda, geri kalan mekanikler burada.
afl yazdı:CB TSF editionlar misafirlikte, quartzlar kutuda, geri kalan mekanikler burada.
Umutt yazdı:afl yazdı:CB TSF editionlar misafirlikte, quartzlar kutuda, geri kalan mekanikler burada.
Şüphesiz müthiş bir koleksiyon.. Renk, fonksiyon, menşe, tarz ve ait olduğu ekollerle eksiksiz bir yelpaze.. Güzel zamanlara eşlik etsin.
İçlerinde en asili bence Datograph. En sürprizi ise, Seagull diye düşünüyorum, made in China bir saat için çok cömert bence.
Kesinlikle katiliyorum. Tdk'ya saat sever yazinca Kerem abi cikiyorAhmetrefik yazdı:afl yazdı:CB TSF editionlar misafirlikte, quartzlar kutuda, geri kalan mekanikler burada.
Muazzam![]()
burda benim açımdan en önemli ve değerli olan ki diğer arkadaşlar da katılırlar Ancon ile Lang&Heyne'nin , Orient ile PP'nin aynı ailede olması, bileğe takılması, keyifle kullanılmasıdır.Sanırım içimizde bunu en iyi Kerem yapıyor [emoji106]
Bir de Hasan Abi yi (hozburun) ekleyeyim ben bu kategoriye [emoji6]kiwi21 yazdı:Kesinlikle katiliyorum. Tdk'ya saat sever yazinca Kerem abi cikiyorAhmetrefik yazdı:afl yazdı:CB TSF editionlar misafirlikte, quartzlar kutuda, geri kalan mekanikler burada.
Muazzam![]()
burda benim açımdan en önemli ve değerli olan ki diğer arkadaşlar da katılırlar Ancon ile Lang&Heyne'nin , Orient ile PP'nin aynı ailede olması, bileğe takılması, keyifle kullanılmasıdır.Sanırım içimizde bunu en iyi Kerem yapıyor [emoji106]
Buna da katiliyorumUmutt yazdı:Bir de Hasan Abi yi (hozburun) ekleyeyim ben bu kategoriye [emoji6]kiwi21 yazdı:Kesinlikle katiliyorum. Tdk'ya saat sever yazinca Kerem abi cikiyorAhmetrefik yazdı:afl yazdı:CB TSF editionlar misafirlikte, quartzlar kutuda, geri kalan mekanikler burada.
Muazzam![]()
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], kuntik17 ve 147 misafir
|