Erdem Hocam, benim çıtam hayli düşük aslında.. beklentimin sınırı halen kullandığım, otomobile meraklı insanlar için gayet sıkıcı sayılabilecek 2011, 1.6 atmosferik beslemeli 115hp focus.. Turbo gecikmesi beklenen bir şey ama, turbo ben geldim dedikten sonra da bir aksiyon olmuyor işin aslı.
Beygir güçleri de hayli yanıltıcı, tork eğrilerine bakmak lazım, hiç bir zaman çıkmadığım bir devirde gelen 160 hp'yi neyleyeyim ben, hele ki orta şekerli bir rampada anlık tüketimi 49.99l/100km gösteren 1.4 motor.. fazlasını göstermeye utanmışlar sanırım
Basto'nun tespitine de katılıyorum, golf'ün önceki iki kasasını kullandım, focus rayda gidiyor gibi geldi golf'ten inip tekrar oturduğumda. Direksiyon hassasiyeti de oldukça kötüydü, 5-10 derecelik sağ sol çevirmelerinize neredeyse hiç tepki vermiyordu golf direksiyonu.
Gelgelelim Golf'lerde işçilik vauv dedirttirmese de focus'dan iyi, canınız sıkılırsa focus'un bir sürü, ses yapmayan ama yine de zorlayınca oynayan sıkı sabitlenmemiş yerini bulabilirsiniz, artı ses izolasyonu da hayli kötü..
Bu arada yine son kasa polo ve yeni fiestayı kıyaslama şansım oldu, ford yine daha eğlenceliydi. İşçilik ve malzeme konusunda da ah ah bir fark görmedim, hatta polonun göğüs sert plastikti, bir de park manevraları sırasında servo motor sesine benzer acaip sesler geliyor, sanki aracı değilde R2D2'yu parkediyorsunuz

"A theory is something nobody believes, except the person who made it. An experiment is something everybody believes, except the person who made it."