Ben giriyorum D&R'a açıp açıp poşetlerini karıştırıyorum okuyorum bırakıp cıkıyorum.Daha şu ana kadar içlerinde doyurucu bişey bulamadım ki zaten cok makinesi cartı curtu umrumda degil biliyosunuz.Saatolog bana Oto Haber dergisinin her sene cıkarttıgı Oto Katalog serilerini hatırlattıgı için her sene alıyorum.Oto kataloguda orta okulda falan cıktıgı gun babam alır bende odama kapanır reklam sayfalarına varana kadar okurdum ahaahha
Saatolog eksileri tüm markaların tüm saatleri olarak lanse edilsede ne kadar abuk subuk model varsa koyup asıl en sevilen modelleri koymamışlar..Diyebilirsinizki o zaman dergi cok kalınlaşırdı,Guess koymasaydıda atıyorum bir submariner koysaydı..Bıktık ulan submarinerden demeyin bu işe yenı başlayanların en merak ettiği model..Saat parcaları ve ne halta yaradıkları ile ilgili bölüm cok guzel olmuş.Her saatseverin elinin altında olmasını istiyeceğini düşündüğüm bir dergi olmakla birlikte sahiplerinede hiç bayılmam hiç tarzım adamlar olmadıklarınıda söylemeliyim..
Sent from my iPhone using Tapatalk