TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? / Daily Wrist Shot Arşiv

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var? Daily Wristshot

Mesaj Bond » 17 Eki 2011, 23:32

Dünya genelinde bu Jet Team etkinliğinde bazı kişiler uçakla 10-15 dk'lık hafif akrobatik hareketlerin yapıldığı bir demo uçuşuna katılma şansını yakalayabiliyor. Önceden haberimiz olsa idi bunu denemeyi isterdim, bir ihtimal ayarlayabilirdik bizden birileri için ;) O zaman belki yarım pilot olurduk hemde TSF SE bulutları ve biraz G kuvveti görürdü :lol:

LPI ve Blancpain İstanbul parkta Lamborghini track day tekrar yapsada gitsek iki Murcielago, Aventador sürsek piste :super:

TSF SE Lume Power :super: Hafif ışıkta bile rahatça fotoğraflanabiliyor. :thumbup:

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj sedir » 18 Eki 2011, 03:25

Bu resimde saat sağ kola ters mi takılı?
Bu arada fotoğraf çok güzel olmuş :thumbup:
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Bond » 18 Eki 2011, 03:42

Yok hocam sol kolda normal şekilde takılı, aracı ben kullanmıyorum yan koltuktayım. Beğenmenize sevindim, teşekkürler. :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Offside » 18 Eki 2011, 04:07

foto muhteşem Bond!
Kullanıcı avatarı
Offside

Mesaj nickynick » 18 Eki 2011, 04:31

Bro müthiş olmuş foto, TSF SE Rocks 8-) 8-)
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj sedir » 18 Eki 2011, 08:28

Bir dahaki fotoğraf yarışmasında ne olursa olsun forum adı kırmızı ve yeşil yazanlar ayrı kategoride olsun :lol:
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj razz » 18 Eki 2011, 13:24

Dün yine rutin saat mağazası ziyaretlerimden birindeydim.. Arkadaşlarımla çay içip sohbet ederken tezgahın arkasında gözüme çarpan bir saat içimdeki Eterna'yı çok farklı bir noktadan uyandırdı :D

Genelde vintage saatleri gerek kozmetik kondisyonları gerekse mevcut ve/veya potansiyel problemleri nedeniyle pek tercih etmem.. Ancak her daim aklımın bir köşesinde tuttuğum bazı istisnai saatler vardır.. Mesela;
- ROLEX Date Just 1603 TT Jubilee Champagne QuickSet Hesalite..
- OMEGA Constellation ''Pie Pan'' Chronometer Gold veya Gold Filled..
- Jaeger Le Coultre Reverso SS veya Gold..
- CARTIER Santos TT Bracelet..

Yukarıdaki listede yer alan DateJust'ın Non Quick Set versiyonunu değerli dostum Acc sayesinde uzun bir süre taktım ve nispeten hevesimi aldım diyebilirim.. Yine Acc'nin bu bahsi geçen DateJust'ında yer alan kısmi Pie Pan efekt de bana Constellation özlemimi unutturdu bir bakıma.. Ancak Reverso ve özellikle Santos ikonik, benzersiz dizaynları ve kanımca köşeli kasanın zerafetini en iyi taşıyan saatlerden olmaları sebebiyle bende özel bir yere sahip şekilde kalmaya devam etti..

Primary hedef olmasa bile her daim Razz's Vintage Directory dosyasında kayıtlı bu iki efsaneden birinin karşıma çıkması durumunda zaten tepkisiz kalmam çok zordu.. Haliyle bu ufaklık da yaşına göre makul kondisyonu ve almost trouble free quartz kalbiyle vakit geçmeden bileğimde yerini aldı.. :thumbup:

Resim

Resim

Muhtemelen genç TSFers bana gerçekten bu saate para verdim mi diye soracak, Bond bana bilezikte Cemil İpekçi nüansı gördüğünden bahsedecek, Thevenin munis bir vintage diyecek, Clk satarsan haberim olsun hanıma alırım diye takılacak, eğer dikkatini çekerse Sedir Hoca'dan belki olumlu bir yorum gelecek vs vs :D
Fakat gerçek değişmeyecek; bu klasik bir Cartier Santos beyler.. 8-) Like it or not.. ;)

Resim
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Clk » 18 Eki 2011, 14:35

Razz, bence süper bir secim. Quartz mekanizma ile fiyatinin'da "yemede yaninda yat" klasmaninda oldugunu düsünüyorum. Santos efsanedir, candir. Bence bilezik bezel uyumu (özellikle kontra renk kombinasyonu ile) muhtesem.

Güle güle kullan :champ:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ylmaz94 ve 139 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners