mucadeleci yazdı:*İbrahimcim, denizcilik temalı Okeah fotosu.. Pek hoş, ellerine sağlık
Saol Musa abi. Bugun Ramazan ustaya uğrayıp fotoda görünen kordonu taktırdım. Bide gelmişken deniz havası aldırayım dedim çocuğun içi açıldı

mucadeleci yazdı:*İbrahimcim, denizcilik temalı Okeah fotosu.. Pek hoş, ellerine sağlık
kethuda57 yazdı:mucadeleci yazdı:*İbrahimcim, denizcilik temalı Okeah fotosu.. Pek hoş, ellerine sağlık
Saol Musa abi. Bugun Ramazan ustaya uğrayıp fotoda görünen kordonu taktırdım. Bide gelmişken deniz havası aldırayım dedim çocuğun içi açıldı [emoji38]![]()
KKarakuş yazdı:kethuda57 yazdı:mucadeleci yazdı:*İbrahimcim, denizcilik temalı Okeah fotosu.. Pek hoş, ellerine sağlık
Saol Musa abi. Bugun Ramazan ustaya uğrayıp fotoda görünen kordonu taktırdım. Bide gelmişken deniz havası aldırayım dedim çocuğun içi açıldı [emoji38]![]()
Saat kaç gibi oradaydınız?
kethuda57 yazdı:KKarakuş yazdı:kethuda57 yazdı:mucadeleci yazdı:*İbrahimcim, denizcilik temalı Okeah fotosu.. Pek hoş, ellerine sağlık
Saat kaç gibi oradaydınız?
Resmi saat 14:37 de çekmişimoralarda mıydın yoksa Kerim kardeşim ?
mucadeleci yazdı:Forumumuzun kordoncusu Ramazan abiBende Pazartesi uğrayacağım beyler, varmı gidecek? Sonra vay efenim ben önce geldim, sen sonra geldin olmasın
Bu arada çocuğun içi epey açılmış *İbrahimcim![]()
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 139 misafir
|