mlm yazdı:slhgzl yazdı:mlm yazdı:Selam,
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cengiz bey ben de Tuna padi almak istiyorum seikonun ikonik saatlerini almayı seviyorum, saatin çapından dolayı biraz kararsızım.50 mm. çapi var ama boynuz uzantısı olmadığı icin ekstra bir artış olmuyor.Saatin konforu nasıldır benim bileğim 18cm.Bileğimde büyük durur mu? Fikrinizi almak istedim.
Merhaba Salih bey, 50 mm yi lug to lug olarak düşünün zaten 42-44 mm civarı saatlerin de lug to lug ölçüleri aşağı yukarı aynı oluyor. Benim bileğim 17 cm civarı ve bugüne kadar hiç rahatsızlık vermedi. Bu saat biliyorsunuz siyah seramik shroud’a sahip normalde ama ben brushed çelik shroud’la modladım. Ağırlığı sebebiyle kolda kendini unutturmayan bir saat bu arada. Deneyip almanızı tavsiye ederim, ağırlığı belki rahatsız edebilir ama ben memnunum gayet. Selamlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cengiz bey cevap için teşekkürler.Dediğiniz gibi 42-44 mm saatlerin lug to lug ölçüleri 50 hatta 52 mm yi buluyor.Geçenlerde aldığım hamilton murph in lug to lug ölçüsü 52 mm.Tunanın capı 50 mm lug to lug 48mm.Saat konik bir yapıya sahip.Yalnız bu 50mm çapın hepsi saat olduğu için büyük durur kanaatine kapıldım.Gerci bazı g shocklarımda bu olçülerde bazı saatlere büyük olmak yakışıyor benim düşünceme göre.Ozellikle sevdiğim yeri bezelin etrafındaki shround dedikleri seramik kısım.Seramik olmasını daha çok beğendim.Sanirsam SRPA83J1 modelini alıcam.Tekrar teşekkür ederim.