MertYe yazdı:hakanefe yazdı:Anesthesia yazdı:
Çekirdekten yetişsin, dijitalle başlar vakti geldiğinde olması gereken kıvama gelir dedimoğlanın adı Demir, foto da haliyle demir bilek oldu
Yeğenimize![]()
Düşünüyorum şimdi yarın öbürgün bu çocuklar büyüdüğünde sizin saatleri çaktırmadan alıp götürse okulda falan takmak için acaba tepkiniz nasıl olurdu? Benim biraz böyle saatlerden hoşlanan bir çocuğum olursa ilerde yapar diye korkuyorum. [emoji38] Ben 13-14 yaşımdan beri saatlerden çok hoşlanırım şimdi ben olsam yapardım heralde saatlerı çaktırmadan takma işini diye düşünüyorum. Malesef babamda saate karşı ilgi sıfırın altında olduğundan dolayı pek böyle şeyler yapamadım gençliğimde.
Şaka bir yana tüm saatlere
Edit: Nato band Tudor'a hakikatten çok yakışmış 2'dir yazayım diyorum sonra aklımdan çıkıyor bu sefer ekliyorum hemen buraya.
Babamin saatlerini takmak en buyuk zevklerimdendi gençken. Büyümüş hissederdim. sadece siyasi bir liderin fotoğrafinin kadranı suslediği saatini takmam yasakti; o da lisede iken politize olmami istemedigimden. Çarpıp camini kirdığım saatini ben ona yenisini alana kadar düzenli kullandi, şimdi de hala hediyem olan saati kullanır. Ayni görüşü oğluma aktarabilirsem ne mutlu bana. Materyaller kuulanildiklari surece degerlidir kanımca. Oğlum saatimi arkadaşlarina vermediği sürece sorun yok

Araba kaçırmasından kız kaçırmasından iyidir :d:d:d