SM-G988B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ooo maşallah süper [emoji122][emoji122]Kb8 yazdı:@cengonur @slhgzl teşekkürler [emoji2323]
mlm yazdı:Huayra Sub Homage
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba, Sea-Gull ST1612 mekanizma kullanılan saatte iki yöne serbest dönebilen(çıtsız) alüminyum insert’lü bezel ve acrylic domed cam kullanmışlar. Kasa çapı 40 mm, kasa kalınlık 14 mm. Lume performansı başarısıza yakın. Tepe vidalı ama su geçirmezlik bana kalırsa şüpheli. Bana gelen bu saatin alt kapağı geldiğinde çok hafif gevşek idi, yarım tura yakın sıkmak durumunda kaldım. Diğer siyah olanda herhangi bir kalite kontrol problemi yoktu.Oguzhanm yazdı:mlm yazdı:Huayra Sub Homage
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba. Bezeli nasıl? Mekanizma olarak ne kullanılmış? Mini bir inceleme yazısı alsak rica etsem
Teşekkürler Alper hocam [emoji3060]coolfire yazdı:Ooo maşallah süper [emoji122][emoji122]Kb8 yazdı:@cengonur @slhgzl teşekkürler [emoji2323]
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın [emoji108]Kb8 yazdı:@cengonur @slhgzl teşekkürler [emoji2323]
Teşekkürler [emoji2323]Althor yazdı:Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın [emoji108]Kb8 yazdı:@cengonur @slhgzl teşekkürler [emoji2323]
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Heyea, MehmetKaratürk, scarbo ve 102 misafir
|