Hayirli olsun,abt saatte bu model stokta yoktu geldi mi acaba?
Hayırlı olsun mavi gri kadran galiba [emoji106]Fatih28 yazdı:Hayırlı olsun Onur’cum…runo34 yazdı:Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim [emoji4]
40 mm olan model... Daha küçüklerinde bu renk maalesef mevcut değil [emoji4][emoji1373]
Daha önce kırmızısını denediğim için renk tercihim bu yönde oldu ve aşırı beğendiğimi söylemeden edemeyeceğim... Bu arada evet çarşı mağazada altın işi ile uğraşıyorum [emoji4][emoji85]
Son olarak Salih bey e rakip ne kelime. Sadece keyifle takip ediyorum... [emoji4][emoji1362]
Herkese bol saatler, keyifli forumlar [emoji4][emoji1374]
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler [emoji4] Mavi diye geçiyor ama ışığa göre faklı tonlar görülebiliyor [emoji1374]prx yazdı:Hayırlı olsun mavi gri kadran galiba [emoji106]Fatih28 yazdı:Hayırlı olsun Onur’cum…runo34 yazdı:Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim [emoji4]
40 mm olan model... Daha küçüklerinde bu renk maalesef mevcut değil [emoji4][emoji1373]
Daha önce kırmızısını denediğim için renk tercihim bu yönde oldu ve aşırı beğendiğimi söylemeden edemeyeceğim... Bu arada evet çarşı mağazada altın işi ile uğraşıyorum [emoji4][emoji85]
Son olarak Salih bey e rakip ne kelime. Sadece keyifle takip ediyorum... [emoji4][emoji1362]
Herkese bol saatler, keyifli forumlar [emoji4][emoji1374]
2201116TG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SM-A055F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese teşekkürler [emoji2325] yok hocam sanırım hala ben 2.el aldım
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
|