danGerfuLL yazdı:.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel saat
Güle güle kullanın
danGerfuLL yazdı:.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkürler [emoji4]worldtime yazdı:ilkerhos57 yazdı:Hep siyah kadran hep siyah kadran nereye kadar..
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Efsane diyebilirim [emoji122][emoji122]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilkerhos57 yazdı:Çok teşekkürler [emoji4]worldtime yazdı:ilkerhos57 yazdı:Hep siyah kadran hep siyah kadran nereye kadar..
Ankthas yazdı:ilkerhos57 yazdı:Çok teşekkürler [emoji4]worldtime yazdı:ilkerhos57 yazdı:Hep siyah kadran hep siyah kadran nereye kadar..
Beyaz model kesinlikle çok daha güzel. AR kaplama olmadığı için siyah kadranda korkunç bir yansıma vardı, beyaz çok akıcı ve asil duruyor. Beyaz model Türkiye'de satılıyor mu acaba? Fiyat olarak aynı mı siyahıyla?
Merdo yazdı:Tgm yazdı:
Saatinizi ne kadar temiz kullanmışsınız Sn.Tgm, Maşallah![]()
Ankthas yazdı:Baktım şimdi biraz da, Edip saat 2150 lira istiyor. Bu ayarda bir saat için bedava valla, heralde eli yüzü düzgün bir seiko şu an 2500-3000 liradan başlıyor. Orient, Tissot falan da öyle. Eskiden Hamilton ciddi pahalı bir markaydı, şu an tr fiyat politikasını çok başarılı buldum, inşallah satışlarına da yansıyordur. Bundan sonra giriş seviyesi saat soranlara sadece Hamilton önericem, yemişim Seiko'yu![]()
Bu arada diğer siteler heralde Edip'ten alıp üzerine kar koyuyorlar, en az 500-600 TL daha pahalı. Hamilton alınacaksa Edip'ten almak lazım sanırım en uygun fiyatlar onda.
Ben de Edip saatten almıştım, görünce kaçırmak istemedim. Beyaz kadranı da çok keyifli gerçekten, polar dial'ları ayrı seviyorum [emoji4].Mandos yazdı:Ankthas yazdı:Baktım şimdi biraz da, Edip saat 2150 lira istiyor. Bu ayarda bir saat için bedava valla, heralde eli yüzü düzgün bir seiko şu an 2500-3000 liradan başlıyor. Orient, Tissot falan da öyle. Eskiden Hamilton ciddi pahalı bir markaydı, şu an tr fiyat politikasını çok başarılı buldum, inşallah satışlarına da yansıyordur. Bundan sonra giriş seviyesi saat soranlara sadece Hamilton önericem, yemişim Seiko'yu [emoji38]
Bu arada diğer siteler heralde Edip'ten alıp üzerine kar koyuyorlar, en az 500-600 TL daha pahalı. Hamilton alınacaksa Edip'ten almak lazım sanırım en uygun fiyatlar onda.
Normal zamanda Presage ve Jazzmaster aynı fiyatlara satılıyor. Buna rağmen Presage daha fazla satılıyordur
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 136 misafir
|