Yeni saatler ve kordonlar hayırlı olsun.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorun yok umut hocam [emoji3]Umutt yazdı:Maradona yazdı:@mlm; izindeyim üstad, çok teşekkürler... [emoji120]
@Ankthas; her seferinde işçiliğim daha da iyiye gidiyor valla... Biraz daha pişeyim, ayrı bir başlık açarım bu yavrular için... Teşekkürler... [emoji257]
@Mandos; teşekkürler... Yeni saatin hayırlı olsun senin de... [emoji180][emoji106]
@iskampavya; çok teşekkürler Ercüment(!) [emoji39]... Pek yakışıklı oldu be böyle, ben de bayıldım... Yeni bilek yoldaşın da hayırlı olsun bu arada, on numara olmuş... [emoji106][emoji173]
@Umut, yeni kayış deli yakışmış, güle güle kullan... [emoji173][emoji111] Ercüment kim bu arada? [emoji39]
Düzelttim şimdi
mlm yazdı:Cruciatus yazdı:Bugün Hulki kardeşimle takılıyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu saati zamanında 20 bin kredi çekip almayan aklımı hep beraber..
Cruciatus
Mandos yazdı:
Herkese iyi haftasonları. Taze taze koyalım.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bence de sorun yok... [emoji39]iskampavya yazdı:Sorun yok umut hocam [emoji3]Umutt yazdı:Maradona yazdı:@mlm; izindeyim üstad, çok teşekkürler... [emoji120]
@Ankthas; her seferinde işçiliğim daha da iyiye gidiyor valla... Biraz daha pişeyim, ayrı bir başlık açarım bu yavrular için... Teşekkürler... [emoji257]
@Mandos; teşekkürler... Yeni saatin hayırlı olsun senin de... [emoji180][emoji106]
@iskampavya; çok teşekkürler Ercüment(!) [emoji39]... Pek yakışıklı oldu be böyle, ben de bayıldım... Yeni bilek yoldaşın da hayırlı olsun bu arada, on numara olmuş... [emoji106][emoji173]
@Umut, yeni kayış deli yakışmış, güle güle kullan... [emoji173][emoji111] Ercüment kim bu arada? [emoji39]
Düzelttim şimdi
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ankthas yazdı:Mandos yazdı:
Tolga Hocam hayırlı olsun harika bir seçim yapmışsınız. Yeni çıkanlar arasında favorim bu modeldi. Siyah bezel, yeşilli mavili kadran stok fotolarda net anlaşılmıyordu sizin fotodan gördüğüm kadarıyla mükemmel duruyor. İyi günlerde kullanın
tt59 yazdı:Mandos yazdı:
Renk çok iyiymiş hocam hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Mako,mako 2 kullandıysanız karşılaştırma incelemesi bekleriz
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr, Skywalker34tr ve 29 misafir
|