LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sil Tissot yazısını klunge & flichser yaz 10.000 USD a sat. Öyle bir model[emoji1303]Ankthas yazdı:Masa +1
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
copycat yazdı:Sil Tissot yazısını klunge & flichser yaz 10.000 USD a sat. Öyle bir model[emoji1303]Ankthas yazdı:Masa +1
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz abartmis olabilirim, kabul:) 1000 USD makul:)Ankthas yazdı:copycat yazdı:Sil Tissot yazısını klunge & flichser yaz 10.000 USD a sat. Öyle bir model[emoji1303]Ankthas yazdı:Masa +1
Umut Bulut’un “adım Umutinho olsaydı Barcelona’da oynardım” demesi gibi olmuş biraz [emoji23] 10.000 usd demeyelim de 1000 usd diyelim [emoji14] şaka bi yana 1000 dolara kadar alınabilecek en iyi dress watch olabilir, ondan sonra 1500e kadar Mido - Baronchelli sonra JLC - Ultra Thin’e kadar da Longines - Flagship derim. Belki GS leri dress sayarsak onlar da araya girebilir [emoji28]
copycat yazdı:Biraz abartmis olabilirim, kabul:) 1000 USD makul:)Ankthas yazdı:copycat yazdı:Sil Tissot yazısını klunge & flichser yaz 10.000 USD a sat. Öyle bir model[emoji1303]Ankthas yazdı:Masa +1
Umut Bulut’un “adım Umutinho olsaydı Barcelona’da oynardım” demesi gibi olmuş biraz [emoji23] 10.000 usd demeyelim de 1000 usd diyelim [emoji14] şaka bi yana 1000 dolara kadar alınabilecek en iyi dress watch olabilir, ondan sonra 1500e kadar Mido - Baronchelli sonra JLC - Ultra Thin’e kadar da Longines - Flagship derim. Belki GS leri dress sayarsak onlar da araya girebilir [emoji28]
Yalnız sadece tasarım açısından longines flagship bu saatten güzel mi, bence tartışılır.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: onur226, ylmaz94 ve 86 misafir
|