MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sevgili umutt a kıyamam. Her taktığında bayıla bayıla seyrediyorum zaten. Bence kendisine en yakışan modellerden. Ha belki sıkılır soğur saatten ne ala o zaman [emoji16]. Sıfırdan farksız olduğuna eminim.Umutt yazdı:Maradona yazdı:Sevgili Umut baş ağrısına pek dayanamaz, ağrı eşiği düşüktür... Hemen bırakıverir elindeki saati... :-PUmutt yazdı:bumega yazdı:Sevgili kiwi çok teşekkürler .
Benim hedeflerim arasında olan bir model umut hocamın başını agritirim hep hatta. Umarım koleksiyona katabilirim.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Estagfurullah Bumega, başımı ağrıtmak bir yana beğeniniz için teşekkür ederim. Dilerim en kısa sürede görürüz bileğinizde, zira tarzınıza çok yakışacağını düşünüyorum.
Tecrübe ile sabittir diyosun
Acımamak lazım sevgili @bumega, yoksa acınacak hale düşebiliriz... Hem ağır baş iyidir, rüzgarda uçmaz... [emoji39][emoji1]bumega yazdı:Sevgili umutt a kıyamam. Her taktığında bayıla bayıla seyrediyorum zaten. Bence kendisine en yakışan modellerden. Ha belki sıkılır soğur saatten ne ala o zaman [emoji16]. Sıfırdan farksız olduğuna eminim.Umutt yazdı:Maradona yazdı:Sevgili Umut baş ağrısına pek dayanamaz, ağrı eşiği düşüktür... Hemen bırakıverir elindeki saati... :-PUmutt yazdı:bumega yazdı:Sevgili kiwi çok teşekkürler .
Benim hedeflerim arasında olan bir model umut hocamın başını agritirim hep hatta. Umarım koleksiyona katabilirim.
Estagfurullah Bumega, başımı ağrıtmak bir yana beğeniniz için teşekkür ederim. Dilerim en kısa sürede görürüz bileğinizde, zira tarzınıza çok yakışacağını düşünüyorum.
Tecrübe ile sabittir diyosun
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: timeluxury, tt59 ve 23 misafir
|