TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shots

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel Shot

Mesaj serdarfb » 23 Eki 2012, 15:08

mrbars yazdı:
Resim

Saniye ile GMT kolunu nasıl öle üstüste getirmeyi başardın pes valla. :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj vmetin » 23 Eki 2012, 15:10

Kesin çakma diyecem ama adam yazmış kol çakma diye
Kullanıcı avatarı
vmetin

Re: Ynt: TSF Saatlerimiz Direksiyon Başında / Steering Wheel

Mesaj coparan » 23 Eki 2012, 15:11

serdarfb yazdı:
Görgüsüzüm biraz idare et. Aha kanıtı :arrow:

Pantalonun paçalarını biraz yukarı çekmen lazımdı. Misyon yarım kalmış :-)

LG-P970 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kullanıcı avatarı
coparan

Mesaj Senn » 23 Eki 2012, 15:13

necati yazdı:Senn, Razz ın ABD deki araştırma ile ilgili yazısında forum üyesiyle dalga geçtiği şeklindeki yazınız ile Mrbars ın gölgesi ile ilgili yazısına yaptığınız göndermeler konusunda ciddimiydiniz? Ben espiri sanıyorum da birden şüpheye düştüm...

Necati, yazilarimda kimseye gorgusuz demedim. Kimseyi ulu orta yargilama hakkini da gormuyorum kendimde. Fakat yazdiklarim birkac kisi tarafindan cok ters anlasilip bir nevi hasmane yorumlar yapildi... Neden?

1. Belli bir hassasiyet olusmus, insanlar basit bir fikir ayriligini sahsi elestiri olarak algiliyorlar.
2. Dusuncelerim cokca rastlanan turden degil, ancak malesef en yakin oldugum guruh Rolex takanlari gorgusuzlukle itham eden grup (anladigim kadariyla), ve otomatik olarak bu gruba dahil ediliyorum.
3. Belki de harbiden gorgusuz bir-iki kisi var ve acaip aliniyorlar.

Yazilanlardan anladigim kadariyla, ve hala birileri beni atmadigina gore, durum ilk iki maddenin karisimi. Ortama huzursuzluk asilama gibi bir niyetim yok. Kusura bakmayin.
Kullanıcı avatarı
Senn

Mesaj vmetin » 23 Eki 2012, 15:26

Rolex takan görgüsüz insanların olması, tüm Rolex takanları görgüsüz yapmaz. Çok benzer biri durum Mercedes için geçerli. Yani parayı bulan koşa koşa Mercedes alıyor diye bu kadar mükemmel bir arabadan biz mahrum mu kalalım. Rolex'in ve Mercedes'in bu durumuna olsa olsa popülerlik diyebiliriz. İki markanın ortak özelliklerinden birisi de bu kadar yüksek adetlerde üretim yaptıkları halde çok ama çok düşük hata yüzdesi ile ürünlerini tüketici ile buluşturmalarıdır.

Yani sözün özü bir kaç görgüsüzün Rolex takması Rolex'in ve diğer Rolex takanların değerini düşürmez. Kaldı ki benzer şeyleri ben de Hublot için düşünüyordum, Hublot benim gözümde futbolcu saatiydi, taaa ki forumda çok sevdiğim arkadaşlarım Hublot alıp takıncaya kadar. Baktım ki gayet olgun ve görgülü insanlar da Hublot takabilirmiş ve çok ta yakışabilirmiş. Altı üstü saat dedim içimden kim neyi beğenirse takar fazla da takılmamak lazım.

Ben Panerai de takıyorum, omega da taktım, Rolex'im de var. Spora çıkarken Gshock takıyorum. Olsa seiko da takarım, citizen de. Dedim ya fazla takılmamak lazım.
En son vmetin tarafından 23 Eki 2012, 16:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj Distributor » 23 Eki 2012, 16:15

vmetin yazdı:Rolex takan görgüsüz insanların olması, tüm Rolex takanları görgüsüz yapmaz. Çok benzer biri durum Mercedes için geçerli. Yani parayı bulan koşa koşa Mercedes alıyor diye bu kadar mükemmel bir arabadan biz mahrum mu kalalım. Rolex'in ve Mercedes'in bu durumuna olsa olsa popülerlik diyebiliriz. İki markanın ortak özelliklerinden birisi de bu kadar yüksek adetlerde üretim yaptıkları halde çok ama çok düşük hata yüzdesi ile ürünlerini tüketici ile buluşturmalarıdır.

Yani sözün özü bir kaç görgüsüzün Rolex takması Rolex'in ve diğer Rolex takanların değerini düşürmez. Kaldı ki benzer şeyleri ben de Hublot için düşünüyordum, Hublot benim gözümde futbolcu saatiydi, taaa ki forumda çok sevdiğim arkadaşlarım Hublot alıp takıncaya kadar. Baktım ki gayet olgun ve görgülü insanlar da Hubloy takabilirmiş ve çok ta yakışabilirmiş. Altı üstü saat dedim içimden kim neyi beğenirse takar fazla da takılmamak lazım.

Ben Panerai de takıyorum, omega da taktım, Rolex'im de var. Spora çıkarken Gshock takıyorum. Olsa seiko da takarım, citizen de. Dedim ya fazla takılmamak lazım.

Bu konuyla ilgili mesajları okudum ve tam bir şeyler yazacaktım ki, vmetin aklımdakileri güzelce özetlemiş, kendisine teşekkür ediyorum. Benim açımdan, bu açıklamaya katılmamak mümkün değil. :thumbup:
Başarı gölgen olsun...
Kullanıcı avatarı
Distributor

Mesaj serdarfb » 23 Eki 2012, 16:40

Sayın Senn,

- Forumda 4. ayımı henüz doldurdum. Bir çok görüş ayrılıklarına tanık oldum. Örnek gerekirse :arrow:

davinci yazdı:Şu saatin asaletine bak, bu duruken başka saatin lafımı olur, forumdaki bazı arkadaşlar kızmasın ama Rolex nereee bu nereee 8-) Rolex'de güzel tabi onunda yeri ayrı.
Hocam sen bunu kullan biraz ilk hevesini al sonra kısa süreli benimkiyle değiş tokuş yapalım ;)

necati yazdı:
davinci yazdı:Şu saatin asaletine bak, bu duruken başka saatin lafımı olur, forumdaki bazı arkadaşlar kızmasın ama Rolex nereee bu nereee 8-) Rolex'de güzel tabi onunda yeri ayrı.

Rolexin yeri nereee :?:
Birini överken diğerini yermemek daha makul olur :thumbup:

Vakti olan gidip konunun devamını okuyabilir. :thumbup:

- Rolex mevzusu ile ilgili sevgili dostlarımızdan birinin açtığı konuya bakın hele :lol:

Tüm Rolex Düşmanları Buraya

Yine vakti olan 200 ün üzerinde mesaj gönderilmiş olan bu konuyu da okuyabilir. :thumbup:

- Forumdaki ilk günlerimde farklı yorumlara maruz kaldım. Bir saatime yapılan yorum :arrow:

asymptote yazdı:Authentic fake..

2fast sallamış arkamdan :lol: :arrow:

2fast4u yazdı:Bir ayagi italya da olan bir kisi boylesi bir kazigi nasil yer gercekten anlamadim.Ama en onemlisi konu nerden nereye gelmis ve nereye gidecek ona bakalim

Değerli dostum vincefb :arrow:

vincefb yazdı:Benim aklım almıyor 10 senedir saatlerle içli dışlı olan birinin bu saatin sahte olduğunu anlayamaması gerçekten çok ilginç :?
Saat bağırıyor ben çinliyim ben çinliyim uzak dur benden diye :D

Benim bu 4 aylık kısa sürede gördüğüm kadarıyla, bu forumda paylaşımda bulunan üyeler aynı fikirde olsalar da olmasalar da gayet medeni bir şekilde anlaşmanın bir yolunu buluyorlar. Bu kadar fikir ayrılığı olmasına rağmen kimse kimseye "hasmane" yorumlar yapmamış ve kimse "bu fikir ayrılıklarını şahsi eleştiri olarak algılamamış". Edebi yorumlarınızı, kendinizi forumun ve forum üyelerinin üzerinde gören tavırlarınızla ifşa etmekten vazgeçip durumun bu hale gelmesindeki asıl sebebin siz ve uslübunuz olduğunu kabul ederek telafi yoluna giderseniz buradaki insanların tamamından ( "harbiden görgüsüz bir kaç kişi dahil" ) saygı göreceğiniz kesin olmakla beraber bizlerde sizin paylaşımlarınızdan faydalanabileceğiz.

Aksi takdirde size şahsi tavsiyem, daha önceki konularınızdan birinde belirttiğiniz üzere ( muhtemelen yönetim tarafından silindi ), yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı layık gördüğünüz diğer forumlarda sergilemenizdir. Muhtemelen o ortamlar sizin "yakın olduğunuz güruh" taki şahıslara daha benzer üyelerle doludur. Ne yaptığınızı bilerek, kolunuza 20 usd lik çin malı saatinizi takıp, size karşı "irritabilite" oluşmuş Rolex ve Mercedes dolu bu ortamdan da uzaklaşmış olursunuz. :thumbup:

Telafi yolunu tercih etmeniz durumunda, iddianızın aksine konuyu sizin kişiselleştirdiğinizin kanıtı olan aşağıdaki yorumunuzla ilgili bir "özür" iyi bir başlangıç olabilir. :arrow:

Senn yazdı:Short memory? :D

"Yaşıma uygun" bir yazı yazdığımı düşünerek sizden ricam, eğer mümkünse konuyu uzatmamak anlamında bu yorumuma cevap vermemenizdir.
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj vmetin » 23 Eki 2012, 16:51

Gördüğünüz gibi adamı kapıdan kovmusuz bacadan girmiş :lol:

Saka bir yana iyi ki buradasin, :champ:

Yasının adamı bir yazı olmuş :lol:
Kullanıcı avatarı
vmetin

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: selfwinder ve 14 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners