mrbars yazdı:
Saniye ile GMT kolunu nasıl öle üstüste getirmeyi başardın pes valla.
mrbars yazdı:
serdarfb yazdı:
Görgüsüzüm biraz idare et. Aha kanıtı![]()
necati yazdı:Senn, Razz ın ABD deki araştırma ile ilgili yazısında forum üyesiyle dalga geçtiği şeklindeki yazınız ile Mrbars ın gölgesi ile ilgili yazısına yaptığınız göndermeler konusunda ciddimiydiniz? Ben espiri sanıyorum da birden şüpheye düştüm...
vmetin yazdı:Rolex takan görgüsüz insanların olması, tüm Rolex takanları görgüsüz yapmaz. Çok benzer biri durum Mercedes için geçerli. Yani parayı bulan koşa koşa Mercedes alıyor diye bu kadar mükemmel bir arabadan biz mahrum mu kalalım. Rolex'in ve Mercedes'in bu durumuna olsa olsa popülerlik diyebiliriz. İki markanın ortak özelliklerinden birisi de bu kadar yüksek adetlerde üretim yaptıkları halde çok ama çok düşük hata yüzdesi ile ürünlerini tüketici ile buluşturmalarıdır.
Yani sözün özü bir kaç görgüsüzün Rolex takması Rolex'in ve diğer Rolex takanların değerini düşürmez. Kaldı ki benzer şeyleri ben de Hublot için düşünüyordum, Hublot benim gözümde futbolcu saatiydi, taaa ki forumda çok sevdiğim arkadaşlarım Hublot alıp takıncaya kadar. Baktım ki gayet olgun ve görgülü insanlar da Hubloy takabilirmiş ve çok ta yakışabilirmiş. Altı üstü saat dedim içimden kim neyi beğenirse takar fazla da takılmamak lazım.
Ben Panerai de takıyorum, omega da taktım, Rolex'im de var. Spora çıkarken Gshock takıyorum. Olsa seiko da takarım, citizen de. Dedim ya fazla takılmamak lazım.
davinci yazdı:Şu saatin asaletine bak, bu duruken başka saatin lafımı olur, forumdaki bazı arkadaşlar kızmasın ama Rolex nereee bu nereeeRolex'de güzel tabi onunda yeri ayrı.
Hocam sen bunu kullan biraz ilk hevesini al sonra kısa süreli benimkiyle değiş tokuş yapalım
necati yazdı:davinci yazdı:Şu saatin asaletine bak, bu duruken başka saatin lafımı olur, forumdaki bazı arkadaşlar kızmasın ama Rolex nereee bu nereeeRolex'de güzel tabi onunda yeri ayrı.
Rolexin yeri nereee![]()
Birini överken diğerini yermemek daha makul olur
asymptote yazdı:Authentic fake..
2fast4u yazdı:Bir ayagi italya da olan bir kisi boylesi bir kazigi nasil yer gercekten anlamadim.Ama en onemlisi konu nerden nereye gelmis ve nereye gidecek ona bakalim
vincefb yazdı:Benim aklım almıyor 10 senedir saatlerle içli dışlı olan birinin bu saatin sahte olduğunu anlayamaması gerçekten çok ilginç![]()
Saat bağırıyor ben çinliyim ben çinliyim uzak dur benden diye
Senn yazdı:Short memory?
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: selfwinder ve 14 misafir
|
||||||||||||||