iyi tatillerTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iyi tatillerBir saat bukadar mı kibar olabilir... [emoji106] güle güle kullanın.kilimanjaro yazdı:.....................
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MaLi yazdı:afl yazdı:M-ForceÖzlemişiz. Bu akşam bu olsun.
Sizinkiler kadar üst seviye olmasada kendi çapımda epey bir daat biriktirdim ama en sevdiğim saatim m force. Dönüp dolaşıp 2 günde bir takıyorum.2 senede belki 10 kere boşalmamıştır rezervi
Tesekkur ederim.Birkac kez rezerv bosaldiktan sonra hassasiyeti gunde 1 saniyeye geriledi.Tavsiye edilesi ozel bir makina.iskampavya yazdı:Bir saat bukadar mı kibar olabilir... [emoji106] güle güle kullanın.kilimanjaro yazdı:.....................
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
afl yazdı:MaLi yazdı:afl yazdı:M-ForceÖzlemişiz. Bu akşam bu olsun.
Sizinkiler kadar üst seviye olmasada kendi çapımda epey bir daat biriktirdim ama en sevdiğim saatim m force. Dönüp dolaşıp 2 günde bir takıyorum.2 senede belki 10 kere boşalmamıştır rezervi
MaLi![]()
Hem güzel, hem sağlam saat. Üstelik mekanizması da çok başarılı.
Forumda oldukça eskisiniz, muhtemelen görmüşsünüzdür Modern60 üstadın da M force ve mekanizması hakkında yazıları vardı.
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=217&t=13745&p=295962&hilit=+orient+m+force#p295962

Tablo gibi.EnderE yazdı:Selamlar
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten bende tual ve firca efektini bayılıp aldimazizkaya yazdı:Tablo gibi.EnderE yazdı:Selamlar
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: amasseia, Google [Bot] ve 96 misafir
|
||||||||||||||