SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ground yazdı:
@afl , @kilimanjaro , @MertYE , @ground
Öğlen kahvesi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kiwi21 yazdı:Kerem abi, oncelikle iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Nasipse bu ay icinde bekliyoruz Nehir hanimiafl yazdı:kiwi21 yazdı:Gunaydin![]()
Kıvanç Nomos, Hamilton ve bu Maranez çok güzel üçlü oldu. Seiko 5 arabic de güzel ama bana sorarsan güzel bir siyah kadranlı çelik bilezikli (veya silikon kayışlı) bir spor saat kareyi tamamlar. G Shock'tan Submariner'a kadar geniş bir yelpaze var. Tabi önce bebiş [emoji106] Kısmetiyle ve sağlıkla gelir inşallah
Saat onerilerine gelince de; sizin gibi bir saatseverin goruslerine her zaman deger veririm. Aslinda Hamilton'i beyaz/krem kadranli Nomos geldiginden dolayi elden cikarip mavi kadranli bi dress operasyonuna gireyim diye dusunuyordum. Yapmasam mi acaba? Siyah da dediginiz gibi Seiko 5 arabic ve SKX007 siyah diver oldugundan hic dusunmemistim acikcasi...
Tolgacim, cok tesekkurler
ben SKX007yi kaçırmışım. O zaman Maranez ve SKX007 spor işini layığıyla yapar. Bu durumda önerimi değiştiriyorum. Bence Nomos da Hamilton da dursun. Ama beyaz metal olmak şartıyla, beyaz kadran siyah kollar veya siyah kadran beyaz/ metalik kollar
Ground yazdı:
@afl , @kilimanjaro , @MertYE , @ground
Öğlen kahvesi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Epik, kordonman, onur226, recklesstr ve 92 misafir
|
||||||||||||||