TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Yaz 2025 Bronz Bilekler / Daily Summer Wrist Check

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Yaz 2019 Bronz Bilekler / Daily Summer Wrist Check

Mesaj moy » 08 Tem 2019, 12:06

asuspc yazdı:Umut bey teşekkürler . Kararım kesindir batsam da bitsem de batman daima kalacak :lol: :lol:

Abi Allah korusun.Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın. Benimde çok sevdiğim bir model oyster batman. :thumbup:
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj ÜmitYüksel » 08 Tem 2019, 12:08

moy yazdı:
asuspc yazdı:Umut bey teşekkürler . Kararım kesindir batsam da bitsem de batman daima kalacak [emoji38] [emoji38]

Abi Allah korusun.Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın. Benimde çok sevdiğim bir model oyster batman. [emoji106]
Sayın moy 2019 bana hiç iyi gelmedi bu sene bir araba ile saatim b*k yere gitti. Bu sene bitsin yeni yıla umudum var. Bu arada 1999 2009 ve 2019 yıllarında başıma hep birşey geldi

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj ÜmitYüksel » 08 Tem 2019, 12:47

Pazartesi sendromu karalar bağladım Resim

Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj abice » 08 Tem 2019, 14:00

hozburun yazdı:Ender hayırlı olsun :champ:

Resim

LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasan abi özlemiştik [emoji1] hayırlı olsun :champ:
Ender bey size de hayırlı olsun. Bu modeli ben de çok beğeniyordum özellikle beyaz üstü siyah subdial olanı. Güzel günlerde kullanın :champ:
Kullanıcı avatarı
abice

Mesaj EnderE » 08 Tem 2019, 14:01

Sayın Moy, Salguz ve Hasan Abi. Saolun Resim
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
Kullanıcı avatarı
EnderE

Mesaj moy » 08 Tem 2019, 14:19

asuspc yazdı:
moy yazdı:
asuspc yazdı:Umut bey teşekkürler . Kararım kesindir batsam da bitsem de batman daima kalacak [emoji38] [emoji38]

Abi Allah korusun.Allah kimseyi gördüğünden geri bırakmasın. Benimde çok sevdiğim bir model oyster batman. [emoji106]
Sayın moy 2019 bana hiç iyi gelmedi bu sene bir araba ile saatim b*k yere gitti. Bu sene bitsin yeni yıla umudum var. Bu arada 1999 2009 ve 2019 yıllarında başıma hep birşey geldi

Abi diyorum lütfen samimiyetime güven
bahsettiğin yıllar hep kriz yılları 2000,2008,2018 kendini suçlu hissetme ülkeyi bu hale getirenler utansın diyecemde yüzler nasır tutmuş,
2006 da, yüklü bir miktar Usd kredisi çektim kur 2.85 ti şu an kurun durumu ortada 3 sene kredi ödedim çektiğim gündeki tl karşılığı bugün hala aynı. Nerden bilebilirdik ki. Ülkede üretim yok, Ekonomi beton üzerine kurulmuş 100 tane ev arayan varsa 1000 tane boş ev var.
Fiyatlar zamanında o kadar uçtu ki öyle bir emlak balonu oluşturuldu ki bas bas bağırdı patlıyacağım diye.
benimde kredilerim bitince daha tövbe varsa alırım yoksa eldeki ile yetinirim.Son 1 sene ciddi yordu.
Ki 40 senelik sanayici babanın oğluyum şirket kendi öz sermayesi ile dönüyor tüm üretim otomasyon ve full ihracat çalışıyorum ona rağmen eski tat tuz yok piyasalarda.
Giden mal olsun abi sonuçta işyeri aldı o malı sağlığın yerinde olsun yerine fazlası ile konur hepsi
Allah herkezin yardımcısı olsun.
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
Kullanıcı avatarı
moy

Mesaj ÜmitYüksel » 08 Tem 2019, 14:59

moy yazdı:
asuspc yazdı:
moy yazdı:

Abi diyorum lütfen samimiyetime güven
bahsettiğin yıllar hep kriz yılları 2000,2008,2018 kendini suçlu hissetme ülkeyi bu hale getirenler utansın diyecemde yüzler nasır tutmuş,
2006 da, yüklü bir miktar Usd kredisi çektim kur 2.85 ti şu an kurun durumu ortada 3 sene kredi ödedim çektiğim gündeki tl karşılığı bugün hala aynı. Nerden bilebilirdik ki. Ülkede üretim yok, Ekonomi beton üzerine kurulmuş 100 tane ev arayan varsa 1000 tane boş ev var.
Fiyatlar zamanında o kadar uçtu ki öyle bir emlak balonu oluşturuldu ki bas bas bağırdı patlıyacağım diye.
benimde kredilerim bitince daha tövbe varsa alırım yoksa eldeki ile yetinirim.Son 1 sene ciddi yordu.
Ki 40 senelik sanayici babanın oğluyum şirket kendi öz sermayesi ile dönüyor tüm üretim otomasyon ve full ihracat çalışıyorum ona rağmen eski tat tuz yok piyasalarda.
Giden mal olsun abi sonuçta işyeri aldı o malı sağlığın yerinde olsun yerine fazlası ile konur hepsi
Allah herkezin yardımcısı olsun.
Aynen öyle. Yapacak birşey yok şükrediyoruz

Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj MrPandül » 08 Tem 2019, 15:21

Kullanıcı avatarı
MrPandül

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: drmalibu, recklesstr ve 39 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners