İlk attığınız fotoğraftaki kayış benim favorim. Hatta artırıyorum bu saate en çok yakıştırdığım kayış oldu diyebilirim.
Forumdan edinilmiş galiba ilk kayış. elw yapımına benzettim

Yok, forumdan değil, naçizane benim kendi yaptığım bir kayış... Beğenmenize çok sevindim... [emoji120]dogodenizli yazdı:Çağatay bey hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
İlk attığınız fotoğraftaki kayış benim favorim. Hatta artırıyorum bu saate en çok yakıştırdığım kayış oldu diyebilirim.
Forumdan edinilmiş galiba ilk kayış. elw yapımına benzettim
Maradona yazdı:Çok teşekkürler arkadaşlar... Saat fotoğraflarda göründüğünden çok daha güzelmiş gerçekten de... Bir de neredeyse her renk kayışa uyuyor... Bayıldım... [emoji7]
Bu vesileyle de sevgili dostum, benim biricik saat ağacım [emoji39] Umut'a kocaman şükranlarımı sunuyorum... Rekolte yüksek, maşallah... [emoji16]
Hayırlı olsun dostum, iyi günlerde kullanMaradona yazdı:Çok teşekkürler arkadaşlar... Saat fotoğraflarda göründüğünden çok daha güzelmiş gerçekten de... Bir de neredeyse her renk kayışa uyuyor... Bayıldım... [emoji7]
Bu vesileyle de sevgili dostum, benim biricik saat ağacım [emoji39] Umut'a kocaman şükranlarımı sunuyorum... Rekolte yüksek, maşallah... [emoji16]
Maradona yazdı:Çok teşekkürler arkadaşlar... Saat fotoğraflarda göründüğünden çok daha güzelmiş gerçekten de... Bir de neredeyse her renk kayışa uyuyor... Bayıldım... [emoji7]
Aman aman... Usta demeyelim sakın... Derslerden vakit buldukça rahatlamak amacıyla içine girdiğim bir hobi diyelim... [emoji56]dogodenizli yazdı:Çağatay bey yakında kayis konusunda başınızı agritabilirim haberiniz ola.![]()
Onca zamandır forumu takip ediyorum sizin kayış ustası olduğunuzu hiç duymamistim. Paylaşımınızin ardından kendi yapımın deyince daha önceden paylaştığınız fotoğraflara göz gezdirdim ve birçok kayıșinıza meftun oldum. Siz yarim saate bir kayış değiştiriyorsunuz ben de 2 buçuk saattir sizin kayışlarınıza bakıyorum maaşallah bak bak da bitmiyor![]()
![]()
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: onur226 ve 50 misafir
|