afl yazdı:shichinin yazdı:Başlık adına çok bereketli bir gün olmuş. PP ve AP ler harika. Tüm paylaşımlara![]()
Kerem abi 5726 mükemmel gözüküyor. Özellikle ben kadran renginin maviden çok daha güzel olduğunu düşünüyorum.![]()
Ancak daha yükseğe sıçrama durumu oluştuğunda, tercihimi ALS Datograph'dan yana kullanmayı düşünüyorum. İlerleyen günlerde
deneyimlerinize başvurmak adına rahatsız edebilirim![]()
shichininBen sıçramayı çelik bilezikler için söylemiştim ama sen sırıkla atlamışsın
Yanlış hatırlamıyorsam, batman, sub, presage, speedmaster, seamaster ve Oris TSF ile sağlam bir koleksiyona sahipsin. ALS Datograph da gelirse efsane olur
Kerem abi, teşekkür ederim. ALS Datograph tam olarak "grail watch" dedikleri kavramın karşılığı. Horoloji benim için kısmen yeni bir
alan ve gün geçtikçe chrono mekanizmaların daha çok ilgimi çektiğini fark ediyorum. Belki koleksiyon zamanla chrono ağırlıklı bir
hal almaya başlayacak. Zamanla zevklerin değişmesi elbette mümkün ancak anladığım kadarıyla kafada mutlaka ulaşılması güç bir
saat barındırmakta fayda var.

kiwi21 yazdı:
çok özür dileyerek başlığı bir nebze troll'leme pahasına pp ve ap'yi yanyana görünce çağrışım yaptı.
paylaşmak istedim![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=d9TpRfDdyU0
kiwi21 güzel yakalamışsın