EnderE yazdı:Cumleten selamlar.
39mm tag 1964 reissue.
Gökhan Baggio hocama buradan tekrar tesekkur ediyorum
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok güzel bir saatmiş.
Güzel günlerde güle kullanın Ender hocam.

EnderE yazdı:Cumleten selamlar.
39mm tag 1964 reissue.
Gökhan Baggio hocama buradan tekrar tesekkur ediyorum
EnderE yazdı:Kivanc evet o konuda ben dahil herkesin şüphesi vardı. Ama umdugumdan cok öte iyi durdu. 43 ve 41 carrera chrono kullanmış biri olarak konfor 39>41>43 ü cok net bir sekilde söyleyebilirimkiwi21 yazdı:Ender abi, iyi gunlerde olsun
Ismail abi, Zafer abi; 39 mm kucuk mu geldi? Boyutlari konusunda ikna etmekten kasit kucuk durmasi miydi? Cok yakismis bilege
Hayırlı olsun Ender Hocam. Güzel saat.Skywalker87 yazdı:EnderE yazdı:Kivanc evet o konuda ben dahil herkesin şüphesi vardı. Ama umdugumdan cok öte iyi durdu. 43 ve 41 carrera chrono kullanmış biri olarak konfor 39>41>43 ü cok net bir sekilde söyleyebilirimkiwi21 yazdı:Ender abi, iyi gunlerde olsun
Ismail abi, Zafer abi; 39 mm kucuk mu geldi? Boyutlari konusunda ikna etmekten kasit kucuk durmasi miydi? Cok yakismis bilege
Bu saat çok güzelmiş gerçekten, bende görmüştüm başka bir başlıkta paylaşıldığında, çok yakışmış güle güle kullanın.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Skywalker87 yazdı:EnderE yazdı:Kivanc evet o konuda ben dahil herkesin şüphesi vardı. Ama umdugumdan cok öte iyi durdu. 43 ve 41 carrera chrono kullanmış biri olarak konfor 39>41>43 ü cok net bir sekilde söyleyebilirimkiwi21 yazdı:Ender abi, iyi gunlerde olsun
Bu saat çok güzelmiş gerçekten, bende görmüştüm başka bir başlıkta paylaşıldığında, çok yakışmış güle güle kullanın.
Sent from my iPhone using Tapatalk
tesekkurler. Antaiya ya selamlarMertYe yazdı:Ender hocam
SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
|