Günaydın, ucuz olunca dayanamadım

abice yazdı:Tüm paylaşımlara
khef yazdı:KKarakuş yazdı:khef yazdı:Cengiz ustanın elinde yeniden hayat bulan, Citizen Chrono aka "Spaceman" ile ilk deneme.
Tebrikler, bu modeli ilk defa gördüm. Saatin eski halini de paylaşabilir misiniz ? Merak ettim
Teşekkürler KKarakuş,
Saate tarih penceresi, tarih çarkı, yeni Chrono ibreler, cam, yeni tepe eklendi ama asıl iş mekanizmada oldu. Daha once o kadar hor kullanılmış ve o kadar kötü tamirler görmüş ki, parçalarından bir çoğunu orjinal yenileriyle değiştirmek zorunda kaldık. Eski hali aşagıda![]()
Bu da yeni hali![]()
kiwi21 yazdı:Tüm saatlere![]()
Bu arada bir şey sormak istiyorum. En güncel başlıklardan biri burası olduğundan ve yeni konu da açmak istemediğimden burada soracağım.
SKX007'yi geçen gün o "ayarlamaktan uzak dur" denilen 21:00-02:00 arasında ayarladım. O günden beri gün dönüşlerinde gün saat 23:40 gibi dönüşünü tamamlayıp ertesi güne geçmiş oluyor. Örneğin bugün ayın 4'ü ve Perşembe. Saat 23:05 gibi saatteki gün dönümü başlayıp saat 23:40 gibi ayın 5'i olmuş oluyor. Perşembe'den Cuma'ya dönüş de saat 02:00 civarında tamamlanıyor. Perşembe'den Cuma'ya dönüşte sıkıntı yok, zaten olağan akışı bu diye biliyorum ancak ayın 4'ünden 5'ine geçen göstergenin saat 23:40 civarında tamamlanıyor olmasında sıkıntı var sanıyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Yol gösterebilir misiniz?
Teşekkürler.
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 10 misafir
|