İlahi Cengiz Hocam... Çok güldüm... [emoji1787]mlm yazdı:Yok abi poşet eldiven hayvan gibi ye gibi birşey. [emoji38][emoji38]
Gerçek çiğköfte diye bir şey yoktur. Çiğköfte vardır, bir de piyasada satılan yenilebilir macunlar vardır. Rahmetli babamın yoğurduğu çiğköfteye biraz olsun yakın bir şeyi dışarıda hiç bulamadım.debra yazdı:Hayatımda hiç gerçek çiğ köfte yemedim çok merak ediyorummlm yazdı:Veysel21 dün yoğurdum ama foto çekmeyi unutmuşum
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben ne olduğunu bile bilmiyordum gerçek çiğ et olduğunu öğrenince şok geçirdimcopycat yazdı:Gerçek çiğköfte diye bir şey yoktur. Çiğköfte vardır, bir de piyasada satılan yenilebilir macunlar vardır. Rahmetli babamın yoğurduğu çiğköfteye biraz olsun yakın bir şeyi dışarıda hiç bulamadım.debra yazdı:Hayatımda hiç gerçek çiğ köfte yemedim çok merak ediyorummlm yazdı:Veysel21 dün yoğurdum ama foto çekmeyi unutmuşum
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Çiğköftenin, aynı anda 10 kişiden fazla insana yapılabilecek bir yemek olduğuna inanmıyorum.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İddiamin ardindayim. Çiğköfte ticari üretimi yapılabilecek bir yiyecek değil diyorum. Yüzlerce kişiye yapılıyorsa o çiğköftemsi bir şey oluyor. Üstelik yoğurulduktan sonra 1 saatte tüketilir Çiğköfte. Sabahtan akşama beklemez.Ground yazdı:O zaman çiğ köfte suşiye buyrun
Avrupa yakasındaydı bu adamlar. Hep aklımdaydı gidemedim. Kadıköy e açmışlar.
Tadıtam çiğköfte - Kadıköy
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Mtn ve 29 misafir
|