TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Saatlerimiz Yemekte / Bistro Horology

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Saatlerimiz Yemekte / Bistro Horology

Mesaj uzbey33 » 27 Kas 2017, 22:34

Caner, 7-8 yil oncesinin Kocak'in normal baklavasinin tadi su an hicbirinde yok. O zamanlar kucuktu, butikti, simdikine gore cok uygun fiyatliydi. Normal baklavami keyifle yiyip ellerini sıkıp tebrik edip cikardim. Antep'te su an o eski tat yok. Bir ustaya sormustum, uretim cok artti, eski kalitede fistik, yag, un bulmak cok zorlasti artik demisti.
collecting is fun. instagram--> uzbey33: saat, uzbey: seyahat
Kullanıcı avatarı
uzbey33

Mesaj Umutt » 27 Kas 2017, 23:06

uzbey33 yazdı:Caner, 7-8 yil oncesinin Kocak'in normal baklavasinin tadi su an hicbirinde yok. O zamanlar kucuktu, butikti, simdikine gore cok uygun fiyatliydi. Normal baklavami keyifle yiyip ellerini sıkıp tebrik edip cikardim. Antep'te su an o eski tat yok. Bir ustaya sormustum, uretim cok artti, eski kalitede fistik, yag, un bulmak cok zorlasti artik demisti.

Selamlar arkadaşlar, bir baklava aşığı olarak doğrudur diyorum, artık çok fazla endüstriyelize oldu Koçak da, imam çağdaş gibi. Tabi ben yine de beğeniyorum bu arada özellikle havuç dilimi ve özel baklavasını. Bunun dışında şahsen Baklavada Çelebioğullarını, şöbiyette Zeki İnal ı ve kadayıfta da Erçelebi yi denemenizi öneririm.
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj Thevenin » 27 Kas 2017, 23:08

Little little into the middle in action :D

Resim

Resim

Resim

Ballast Point, Miramar
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Caner1983 » 27 Kas 2017, 23:43

Umutt yazdı:
uzbey33 yazdı:Caner, 7-8 yil oncesinin Kocak'in normal baklavasinin tadi su an hicbirinde yok. O zamanlar kucuktu, butikti, simdikine gore cok uygun fiyatliydi. Normal baklavami keyifle yiyip ellerini sıkıp tebrik edip cikardim. Antep'te su an o eski tat yok. Bir ustaya sormustum, uretim cok artti, eski kalitede fistik, yag, un bulmak cok zorlasti artik demisti.

Selamlar arkadaşlar, bir baklava aşığı olarak doğrudur diyorum, artık çok fazla endüstriyelize oldu Koçak da, imam çağdaş gibi. Tabi ben yine de beğeniyorum bu arada özellikle havuç dilimi ve özel baklavasını. Bunun dışında şahsen Baklavada Çelebioğullarını, şöbiyette Zeki İnal ı ve kadayıfta da Erçelebi yi denemenizi öneririm.

Oğuz hocam ortak cevap sanırsam bu herkes eski sebze yok fıstık yok et yok hayvan yok diyor haklılarda galiba :(
Umut hocam hepsine katılırım ama zeki inalin şöbiyetinden bir tane yedim beğenmedim almadan çıkmıştım ama aradan zaman geçti beğenmeme sebebimi hatırlamıyorum????
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Mesaj asymptote » 27 Kas 2017, 23:56

Antep, en fazla Coğrafi İşaret alan ilimiz. Üretim ve hazırlama standartları sabit, fakat yukarıda da işaret edildiği gibi sanıyorum hammadde temininde sıkıntı var.. Bana, endüstrileşip de bozulmayan bir geleneksel ürün gösterebilir misiniz..?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj mlm » 28 Kas 2017, 01:15

Thevenin yazdı:Little little into the middle in action :D

Resim

Resim

Resim

Ballast Point, Miramar

Aksiyon menülü olmuş, orijinalinde yok malum :lol: Afiyet olsun :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Ozgur » 28 Kas 2017, 07:39

Thevenin yazdı:Little little into the middle in action :D

Resim

Ballast Point, Miramar

:champ: :champ: :champ:
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Mesaj mturann » 28 Kas 2017, 11:01

Caner1983 yazdı:
Umutt yazdı:

Oğuz hocam ortak cevap sanırsam bu herkes eski sebze yok fıstık yok et yok hayvan yok diyor haklılarda galiba :(
Umut hocam hepsine katılırım ama zeki inalin şöbiyetinden bir tane yedim beğenmedim almadan çıkmıştım ama aradan zaman geçti beğenmeme sebebimi hatırlamıyorum????

Lezzet denilen şey tek başına yediğimiz şey ile alakalı değil.

İçinde bulunduğumuz yaş
o anki ruh halimiz-sinirli-stresli-mutlu-heyecanlı vs olmamız
yenilen şeyin sunumu-ortamın mekanın durumu
Kokusu- bizim koku duyargalarımızın o anki durumu-
İçinde bulunulan mevsim
hatta birlikte yemek yediğimiz kişilerin o anki varlıkları
ve daha bir çok etken
fiziksel olarak yediğimiz şeyin lezzetini (tat değil lezzet) etkiliyor
Kullanıcı avatarı
mturann

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners