uzbey33 yazdı:Caner, 7-8 yil oncesinin Kocak'in normal baklavasinin tadi su an hicbirinde yok. O zamanlar kucuktu, butikti, simdikine gore cok uygun fiyatliydi. Normal baklavami keyifle yiyip ellerini sıkıp tebrik edip cikardim. Antep'te su an o eski tat yok. Bir ustaya sormustum, uretim cok artti, eski kalitede fistik, yag, un bulmak cok zorlasti artik demisti.
Umutt yazdı:uzbey33 yazdı:Caner, 7-8 yil oncesinin Kocak'in normal baklavasinin tadi su an hicbirinde yok. O zamanlar kucuktu, butikti, simdikine gore cok uygun fiyatliydi. Normal baklavami keyifle yiyip ellerini sıkıp tebrik edip cikardim. Antep'te su an o eski tat yok. Bir ustaya sormustum, uretim cok artti, eski kalitede fistik, yag, un bulmak cok zorlasti artik demisti.
Selamlar arkadaşlar, bir baklava aşığı olarak doğrudur diyorum, artık çok fazla endüstriyelize oldu Koçak da, imam çağdaş gibi. Tabi ben yine de beğeniyorum bu arada özellikle havuç dilimi ve özel baklavasını. Bunun dışında şahsen Baklavada Çelebioğullarını, şöbiyette Zeki İnal ı ve kadayıfta da Erçelebi yi denemenizi öneririm.
Thevenin yazdı:Little little into the middle in action
Ballast Point, Miramar
Thevenin yazdı:Little little into the middle in action
Ballast Point, Miramar
Caner1983 yazdı:Umutt yazdı:uzbey33 yazdı:Caner, 7-8 yil oncesinin Kocak'in normal baklavasinin tadi su an hicbirinde yok. O zamanlar kucuktu, butikti, simdikine gore cok uygun fiyatliydi. Normal baklavami keyifle yiyip ellerini sıkıp tebrik edip cikardim. Antep'te su an o eski tat yok. Bir ustaya sormustum, uretim cok artti, eski kalitede fistik, yag, un bulmak cok zorlasti artik demisti.
Selamlar arkadaşlar, bir baklava aşığı olarak doğrudur diyorum, artık çok fazla endüstriyelize oldu Koçak da, imam çağdaş gibi. Tabi ben yine de beğeniyorum bu arada özellikle havuç dilimi ve özel baklavasını. Bunun dışında şahsen Baklavada Çelebioğullarını, şöbiyette Zeki İnal ı ve kadayıfta da Erçelebi yi denemenizi öneririm.
Oğuz hocam ortak cevap sanırsam bu herkes eski sebze yok fıstık yok et yok hayvan yok diyor haklılarda galiba![]()
Umut hocam hepsine katılırım ama zeki inalin şöbiyetinden bir tane yedim beğenmedim almadan çıkmıştım ama aradan zaman geçti beğenmeme sebebimi hatırlamıyorum????
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 11 misafir
|