forestsoul yazdı:forestsoul yazdı:o2o yazdı:forestsoul yazdı:o2o yazdı:[quote="forestsoul"]
Turgut Reisten selamlar
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ailede kaç tane EDOX var acaba? Bir de henel EDOX değerlendirme yazısı alsak sizden[emoji2]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ilginiz icin tesekkur ederim. Şu an bir ad chronorally1 bir ad grandocean regulateur ve bir ad hydrosub sahibiyim istediğiniz birinin incelemesini yapabilirim
SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Edox markasını ve 3 saatinizi baz alarak beğendiniz ve beğenmediğiniz ortak yönlerini kaleme alırsanız faydalı olabilir [emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ok. Perşembe tatil dönüşü yazıyorum.
Uyku tutmayınca erkenden yazayım dedim. Tatilin ilk gününde üstüp yatağa düşünce burun tıkanıklığından yatilmiyor. Neymiş bünye tatile alışık degilse allerji yapıyormuş

Edoxun gordugum Eksileri
Edox larda gördüğüm temel sorun etiket ve satış fiyatlarındaki uçurum. Etiket fiyatı 10000tl satış fiyatı 6000 tl. Böyle olunca marka ciddiyetinde soru işareti oluyor . Zaten 10 000 tl ye daha klas saatler alınabilir yani indirim olmasada o fiyata zor satılır.
Yedek kasa parçası kordon vs zor bulunur gibi geliyor.
Ralli temalı saatleri ya siyah ya beyaz kadran . Siyahlar çok karanlık kalıyor.
Keza kullandığım grand ocean regulatordede saati okumam yaklaşık 5 saniyemi alıyor. Saat okumaya çalışmak diye bir eylem sergiliyorum.
Artilari
Kesinlikle Diver bezel boşluğu olsun. Toka kordon lug uyum ve rijitligi olsun. Kordon malzemesi , seramik pvd işlemleri çok kaliteli . Zaten elinize alınca kalite hissini bolca veriyor.
Kendi anlattıklarına göre çoklu parçalı kasa yani rakipleri gibi 3-5 parçadan oluşan değilde 20 30 parçadan oluşan kompleks kasalar kullanıyorlar . Faydası nedir bilmiyorum.
Tasarımlarını çok özgün buluyorum .özellikle spor serisi .
Genel açıdan takması rahat ve zevkli saatler .
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/quote]
Bir ekleme yapayım . Bazı silikon kordonlarda kullanıcı öngörü için küçültme bölümleri konulmuş . Ben sahsen ilk kez edix ta gördüm .