kiwi21 yazdı:Ground'un yonlendirmesi etkili oldu. Senden de ayni sekilde yorum geldi. Hanim da ben de hic boyle bortu bocek insanlati degiliz. Hani cikalim, dogayla basbasa kalalim bilmem ne

Fotograflardan falan inanilmaz gozukuyor. İs arkadasim gitmis ve suyun temizligine hayran kalmis. Yine de gelen iki yoruma bakilirsa pek tercih etmeyecegim(iz) bi tatil gibi gozukuyor. İyi tatiller, iyi eglenceler dilerim

O kadar da kötü değil hocam aman diyim. Yanlış yönlendirme olmasın.
Sadece pansiyon tatili ile 5 yıldızlı otel tatili farkı var demek istedim. Bir de havuz mevzuu

Gidilmemişse görülmesi gereken bir yer. Datça. Suyun berraklığı ve serinliği mükemmel. Güzel sahil restoranlarında taze ürünler bulmak güzel.
Kaş da da pansiyon olayı var. Bir de beachlere her gün sandal kayıkla gitmek bazı arkadaşlarıma zor gelmişti. Ama dalış konusu ve carettalarla yüzmek (3 senedir denk geliyorum) inanılmaz güzel.
Bozcaada taş evlerin serinliğinde kalıp o tertemiz ve soğuk sularda yüzmek gibisi yok. Plaja yakın Vahitin yeri rest. da ahtapot ve kalamar yemeği özledim.
Bu sene ne yazıkki bebiş küçük (o sıra 2aylık olacak inş.) olduğundan dolayı otel tatili yapacağız.
Sent from my iPhone using Tapatalk