Bg17 yazd覺:Caner tam tersi tam gider...ozledim valla annemin yogurtlu corbasini....
Cengiz herhalde forumda en fazla mesaji olan kisidir, bir kere tartismanin icine girdigini gormedim...ben kendimi tutamiyorum cogu zaman...
Her konuda takim tutar mantigi ile yaklasilmadigi surece kolay kolay kavga cikmaz...
Senin davranisin da hic supriz olmadi bana Canerama saati nerde birakacaksin onu anlamadim, otel, plaj da birakmiyorsun, denize girmiyorsun, nerde bu saat?
Bg17 yazd覺:Aman dikkat hirsiz falan girmesin...killandiran adam bg17.
Amerikaya getiremedigim esyalari biraktigim depoya hirsiz girmis... Polis bana ne calindi diye soruyor, ne biliyim, hangi kutuda ne var, gorsem bile anlayamam ki...neyse sustum...sualti konusu ne hale geldi....
Yase yazd覺:Submarinerla ben de dalar覺m beyler300 m cunku sub, benim ki 100 m sadece bu sefer g羹nah覺m覺 al覺yorsunuz
necati yazd覺:Bg17 yazd覺:Aman dikkat hirsiz falan girmesin...killandiran adam bg17.
Amerikaya getiremedigim esyalari biraktigim depoya hirsiz girmis... Polis bana ne calindi diye soruyor, ne biliyim, hangi kutuda ne var, gorsem bile anlayamam ki...neyse sustum...sualti konusu ne hale geldi....
Ge癟mi olsun Baar Bey.
Konulara bak覺nca akl覺ma geldi. Ge癟enlerde otomobilden indim. Bileimdeki saat otomobilimin kap覺s覺na 癟arpt覺. Eim kap覺ya bakt覺, ben saate. Saatlerimize bir ey olmas覺n yeter
D繹n TSF Bug羹n Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], jesuisnul, sarekaptan ve 26 misafir
|
||||||||||||||