TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Yaz 2025 Bronz Bilekler / Daily Summer Wrist Check

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Yaz 2016 Bronz Bilekler / Daily Summer Wrist Check

Mesaj Bg17 » 18 Haz 2016, 22:23

Clk yazdı:
MertYe yazdı:
Clk yazdı:Dresden'den sevgiler 8-)

Resim

Bülent abi aman diyim gömlek kül olmasın :D

Kerem abinin Batman almak için biraz motivasyona ihtiyacı vardı senden o motivasyonu almıştır diye düşünüyorum :lol:

Gömlek kül olmadi ama neler oldu neler :shock:

Batman konusuna gelince de tam tersi oldu. Karar vermesine yardimci oldum ve konu kapandi diyebiliriz. Gerci ben hala afl'nin rahat duracagina inanmiyorum ama :lol:

Herkesin bir tarzi var, nasil seni rolex si dusunemiyorsak, ben kerem abinin rolex alacagina cok ihtimal vermiyorum. Rahat durmayacagi(miz) asikar zaten ;)
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

TSF Yaz 2016 Bronz Bilekler / Daily Summer Wrist Check

Mesaj MertYe » 18 Haz 2016, 23:28

Ben galiba yaslanmaya başladım eskiden ne saat görsem alayım diye kaşınırdım şimdi hiç kovalamıyorum öyle :D

Hatta inanmayacaksınız bundan sonra jumbo alıp uzunca bi süre inzivaya mı çekilsem falan diyorum ama 39 mm den sıkılma ihtimalim yüksek ben zaten jumbo parası bulana kadar bile sıkılırım almadan heralde :lol:
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj afl » 18 Haz 2016, 23:37

Artık kolay kolay hiç bir şey gizlenemiyor. Herkes deşifre 8-) Başar :champ: Mert :champ: Düşündüğünüz gibi oldu.
Bir günlüğüne Leipzig de işim vardı. Daha önceden ayarlayıp 1 gün de kendime ayırayım ve Dresden' e gideyim dedim. Sonra Clk ya bir telefon ve ipler koptu tabi. Sağolsun 550km öteden sabahın köründe çıkıp geldi. Telefonda rica etmiştim şu Rolexi getir BLNR gazını bir daha alayım diye. Getirdi tabi. 2 yıldır 150 kere deneyip 350 kere düşünüp, hala kararsız olduğum bu saatte son noktayı koydum ve çelik bilezik kategorisinde submariner + Nautilus + Jumbo varken çok beğensem de pek takmayacağımı düşündüm ve onu artık unuttum (inanayım mı acaba :twisted: ). Sanırım bu konu artık kapandı.

Peki biz Dresden de ne yaptık 8-)
Daha önceden Lang & Heyne ile konuşup ziyaret etmek istediğimi söylemiştim ve onlarla 17 haziran cumayı için anlaşmıştık. Clk da katılınca süper oldu. Lang & Heyne'nin 6. kuşak watchmaker sahibi Marco ve pazarlama md. güzeller güzeli Dominique bizi çok güzel ağırladılar. Tam bir manufacture ziyareti oldu. Hakikaten inanılmaz işler yapıyorlar. Engraving den, vidaların renklendirilmesine, finishing ve montajdan ilk parça üretimine kadar her şeyi gördük ve yakından inceleme şansı bulduk. Bazı kadranlardan o kadar etkilendik ki Clk sadece kadranı satın almayı bile teklif etti :lol: Bu arada genel saat endüstrisi hakkında da bayağı bir dedikodu yapıp çok ilginç şeyler öğrendik. Bazılarına o kadar şaşırdık ki, iki defa teyit etmeden burada yazmak uygun olmaz gerçekten. Fotoğraf çekmedik ama müsaadenizle sebebi bizde kalsın.

Ve evet Başar, rahat duramadım :lol: Bakalım üç ay sonra sonucu görücez :thumbup:

Bg17 yazdı:
Clk yazdı:
MertYe yazdı:

Resim

Kerem abinin Batman almak için biraz motivasyona ihtiyacı vardı senden o motivasyonu almıştır diye düşünüyorum :lol:

Batman konusuna gelince de tam tersi oldu. Karar vermesine yardimci oldum ve konu kapandi diyebiliriz. Gerci ben hala afl'nin rahat duracagina inanmiyorum ama :lol:

Herkesin bir tarzi var, nasil seni rolex si dusunemiyorsak, ben kerem abinin rolex alacagina cok ihtimal vermiyorum. Rahat durmayacagi(miz) asikar zaten ;)
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj rtalhaustun » 18 Haz 2016, 23:46

Tüm paylaşımlara :champ: !

Resim
En son rtalhaustun tarafından 19 Haz 2016, 01:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
in love w/ Cartier
Kullanıcı avatarı
rtalhaustun

Mesaj Clk » 18 Haz 2016, 23:57

afl yazdı:Artık kolay kolay hiç bir şey gizlenemiyor. Herkes deşifre 8-) Başar :champ: Mert :champ: Düşündüğünüz gibi oldu.
Bir günlüğüne Leipzig de işim vardı. Daha önceden ayarlayıp 1 gün de kendime ayırayım ve Dresden' e gideyim dedim. Sonra Clk ya bir telefon ve ipler koptu tabi. Sağolsun 550km öteden sabahın köründe çıkıp geldi. Telefonda rica etmiştim şu Rolexi getir BLNR gazını bir daha alayım diye. Getirdi tabi. 2 yıldır 150 kere deneyip 350 kere düşünüp, hala kararsız olduğum bu saatte son noktayı koydum ve çelik bilezik kategorisinde submariner + Nautilus + Jumbo varken çok beğensem de pek takmayacağımı düşündüm ve onu artık unuttum (inanayım mı acaba :twisted: ). Sanırım bu konu artık kapandı.

Peki biz Dresden de ne yaptık 8-)
Daha önceden Lang & Heyne ile konuşup ziyaret etmek istediğimi söylemiştim ve onlarla 17 haziran cumayı için anlaşmıştık. Clk da katılınca süper oldu. Lang & Heyne'nin 6. kuşak watchmaker sahibi Marco ve pazarlama md. güzeller güzeli Dominique bizi çok güzel ağırladılar. Tam bir manufacture ziyareti oldu. Hakikaten inanılmaz işler yapıyorlar. Engraving den, vidaların renklendirilmesine, finishing ve montajdan ilk parça üretimine kadar her şeyi gördük ve yakından inceleme şansı bulduk. Bazı kadranlardan o kadar etkilendik ki Clk sadece kadranı satın almayı bile teklif etti :lol: Bu arada genel saat endüstrisi hakkında da bayağı bir dedikodu yapıp çok ilginç şeyler öğrendik. Bazılarına o kadar şaşırdık ki, iki defa teyit etmeden burada yazmak uygun olmaz gerçekten. Fotoğraf çekmedik ama müsaadenizle sebebi bizde kalsın.

Ve evet Başar, rahat duramadım :lol: Bakalım üç ay sonra sonucu görücez :thumbup:

Bg17 yazdı:
Clk yazdı:
MertYe yazdı:

Resim

Dominique diyorum baska da birsey demiyorum :lol:

Ben sadece kadrani almayi teklif edince Marco'nun "We don't pimp Rolex" cümlesi efsane yalniz :D :super:

Bu arada kadran deyip gecmeyelim ve sadece kadranin herhangi bir kisisellestirme yapilmamis hali ile 6000 Euro'cuk oldugunu ekleyelim 8-)

Son olarak afl'ye özel " tek rakibim ICE" ile mesajima son veriyorum :lol: :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj ÜmitYüksel » 19 Haz 2016, 03:22

Resim
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj MertYe » 19 Haz 2016, 09:49

Tüm paylaşımlara :champ:

Resim
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj Anesthesia » 19 Haz 2016, 10:47

Resim

İyi pazarlar
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: tt59 ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners