Artık kolay kolay hiç bir şey gizlenemiyor. Herkes deşifre

Başar

Mert

Düşündüğünüz gibi oldu.
Bir günlüğüne Leipzig de işim vardı. Daha önceden ayarlayıp 1 gün de kendime ayırayım ve Dresden' e gideyim dedim. Sonra Clk ya bir telefon ve ipler koptu tabi. Sağolsun 550km öteden sabahın köründe çıkıp geldi. Telefonda rica etmiştim şu Rolexi getir BLNR gazını bir daha alayım diye. Getirdi tabi. 2 yıldır 150 kere deneyip 350 kere düşünüp, hala kararsız olduğum bu saatte son noktayı koydum ve çelik bilezik kategorisinde submariner + Nautilus + Jumbo varken çok beğensem de pek takmayacağımı düşündüm ve onu artık unuttum (inanayım mı acaba

). Sanırım bu konu artık kapandı.
Peki biz Dresden de ne yaptık
Daha önceden Lang & Heyne ile konuşup ziyaret etmek istediğimi söylemiştim ve onlarla 17 haziran cumayı için anlaşmıştık. Clk da katılınca süper oldu. Lang & Heyne'nin 6. kuşak watchmaker sahibi Marco ve pazarlama md. güzeller güzeli Dominique bizi çok güzel ağırladılar. Tam bir manufacture ziyareti oldu. Hakikaten inanılmaz işler yapıyorlar. Engraving den, vidaların renklendirilmesine, finishing ve montajdan ilk parça üretimine kadar her şeyi gördük ve yakından inceleme şansı bulduk. Bazı kadranlardan o kadar etkilendik ki Clk sadece kadranı satın almayı bile teklif etti

Bu arada genel saat endüstrisi hakkında da bayağı bir dedikodu yapıp çok ilginç şeyler öğrendik. Bazılarına o kadar şaşırdık ki, iki defa teyit etmeden burada yazmak uygun olmaz gerçekten. Fotoğraf çekmedik ama müsaadenizle sebebi bizde kalsın.
Ve evet Başar, rahat duramadım

Bakalım üç ay sonra sonucu görücez
Bg17 yazdı:Clk yazdı:MertYe yazdı:Clk yazdı:Dresden'den sevgiler

Bülent abi aman diyim gömlek kül olmasın

Kerem abinin Batman almak için biraz motivasyona ihtiyacı vardı senden o motivasyonu almıştır diye düşünüyorum

Gömlek kül olmadi ama neler oldu neler
Batman konusuna gelince de tam tersi oldu. Karar vermesine yardimci oldum ve konu kapandi diyebiliriz. Gerci ben hala afl'nin rahat duracagina inanmiyorum ama

Herkesin bir tarzi var, nasil seni rolex si dusunemiyorsak, ben kerem abinin rolex alacagina cok ihtimal vermiyorum. Rahat durmayacagi(miz) asikar zaten